‘Sneeuwmanmonster’ – VAN“Snowman monster” – VAN

: – Een sneeuwmonster maken – Detail van het werk – Detail van een sneeuwmonster – Zelf een foto maken voor het sneeuwmonster – De toespraak van Cezmi excessVAN (AA) – Het “monster” gemaakt door de sneeuw die zich ophoopt in de tuin van Cezmi excess, die in het İpekyolu-district van Van woont, trekt de aandacht van degenen die zien Machinetechnicus Cezmi Beni, die profiteerde van het zonnige weer na de zware sneeuwval in de nieuwe wijk van het district, maakte van de sneeuw een lust. Overtollig, de sneeuw die in de tuin van hun huis was verzameld, opruimen, versierde het met een kind door in 2 dagen een 10 meter hoog “sneeuwmonster” te maken. In zijn verklaring zei hij dat hij het sneeuwmonster had voltooid, dat na lang en vermoeiend werk de aandacht trok van degenen die het met zijn vleugels, staart en mond zagen.

Meer nog, waarin staat dat het winterseizoen regenachtig en lang is in de stad: “De kinderen zijn lang gesloten. Ik wilde een kleur en plezier in hun leven brengen. Het was een tweedaagse studie met de kinderen.” zei.
Hij zei dat het moeilijk was om in de sneeuw te werken en zei: “Wat we hier beoogden was eigenlijk het Van Lake-monster. We hebben geprobeerd het Van Lake-monster te maken. We hebben eerder soortgelijke werken gehad. We hebben een dierentuin in mijn tuin gebouwd. Zoals sneeuwgiraf, paard, wolf en slang. We hebben dieren gemaakt. We hebben ook een studie gedaan om de aandacht te vestigen op de gebeurtenissen in Palestina. Nu zien degenen die dit werk zien foto’s maken. Kinderen zijn ook blij. “

http://beyazgazete.com/video/webtv/guncel-1/kardan-canavar-van-643380.html .