‘Privé zwembad’ voor Van katten – VAN“Privé zwembad” voor Van katten – VAN

: – Algemeen beeld van Cathouse Villa – Afbeelding van Van Cat – Bezoekers die van Van Cat houden – Zwemmen van katten in nieuw gebouwde zwembaden – YYÜ Van Cat Research Center Manager Prof. Dr. Toespraak van Abdullah Kaya – Toespraak van gouverneur Murat Zorluoğlu “Privézwembad” voor katten van katten – Katten zwemmen in speciaal ontworpen zwembaden, die worden bezocht door binnenlandse en buitenlandse toeristen die naar Van komen. Directeur Onderzoekscentrum Dr. Abdullah Kaya: – “We moeten katten met zwemmerskenmerken leren zwemmen omdat dit kenmerk van de Van-kat niet verloren mag gaan” VAN (AA) – Katten, die worden bezocht door lokale en buitenlandse toeristen, komen naar de Cathouse Villa in de speciaal ontworpen zwembaden. begon te zwemmen.
Van Cat, dat een van de belangrijkste waarden van de stad is met zijn nabijheid tot leven, witte, zijdeachtige vacht, leeuwengang, lange en donzige staart die eruitziet als een vossenstaart, verschillende oogkleuren en waterminnend water, wordt zorgvuldig bewaard in het Van Cathouse-huis dat is gevestigd in het lichaam van de Yüzüncü Yıl University (YUU). Speciale zwembaden zijn ontworpen voor katten met een groot levend cultureel erfgoed en staan ​​bekend om hun liefde voor zwemmen. In zijn toespraak bij de opening van de zwembaden zei Van gouverneur Murat Zorluoğlu dat het land de afgelopen tijd een wrede houding tegenover dieren heeft gehad, en in die zin is de Van Catholic Villa een belangrijk centrum voor dieren.

Zorluoğlu zei dat de zwembaden in het centrum zijn gebouwd, wat de toekomst van de Van Cat, een heel bijzonder ras, in stand houdt, en waar wetenschappelijke studies in deze richting worden uitgevoerd: “We hebben helaas gezien dat er in ons land enkele martelingsbeelden zijn die het publiek ernstig verstoren. het is inderdaad erg belangrijk, niet alleen voor Van maar ook voor ons land. ” zei hij.
Directeur van YYÜ Van Cat Research Center Dr. Abdullah Kaya verklaarde dat ze proberen de puurheid van de Van-kat naar de toekomst over te brengen.
In deze context benadrukte Kaya dat ze met de bijdragen van een zakenman zwembaden maken waar katten in kunnen zwemmen. Het is een zeer belangrijk cultureel erfgoed. Ons bezoekersaantal neemt met de dag toe. We ontvangen dagelijks gemiddeld 600 gasten. ” hij sprak.
Rector van YYÜ Dr. Peyami Battal verklaarde ook dat ze als universiteit belangrijke wetenschappelijke studies hebben uitgevoerd om de productie van natuurlijke rijkdommen te beschermen.Na de toespraken werden 3 poelen voor katten geopend.

http://beyazgazete.com/video/webtv/yasam-11/van-kedileri-icin-ozel-havuz-van-561016.html .