Masters Hoogtepunten 2016 | Bestelwagens Pool Party | VANSDe Masters Finals begonnen de actie op de Vans Pool Party 2016 en ze begonnen het met een knal. Titelverdediger Bruno Passos stond in brand, maar het was de “Vertical Vampire” Darren Navarette die dit jaar de eerste plaats behaalde. Bekijk alle hoogtepunten.

ABONNEER: http://bit.ly/1aIFFTY

Gegevens Vans Pool Party:
De Vans Pool Party is een uniek skateboardevenement dat de grootste namen in skateboarden met een diepe kom samenbrengt – van de onbetwiste legendes van skateboarden tot het elite toptalent van vandaag en up en ‘comers’ die het uitvechten in de legendarische en iconische Combi-bowl in de Vans Skatepark in Orange, Californië. #VANSPOOLPARTY

Ontdek meer Vans Pool Party-inhoud: http://bit.ly/2cC9Bgm
Maak verbinding met Vans Pool Party: http://bit.ly/2cnn2MO

Maak verbinding met VANS: http://bit.ly/1uPubcu
Facebook: http://bit.ly/29CDdc4
Twitter: http://bit.ly/29AT0Gz
Instagram: http://bit.ly/29wXHB5
Snapchat: http://bit.ly/29tPZpI
Pinterest: http://bit.ly/29tf1Gs
Tumblr: http://bit.ly/1Rjvlt7
Vine: http://bit.ly/29HDMRB
Google+: http://bit.ly/29ASVTm

Over bestelwagens:
Vans®, een merk van VF Corporation (NYSE: VFC), is het originele merk voor actiesportschoenen, kleding en accessoires. Vans authentieke collecties worden wereldwijd verkocht in meer dan 75 landen via een netwerk van dochterondernemingen, distributeurs en internationale kantoren. Vans bezit en exploiteert ook meer dan 450 winkellocaties over de hele wereld. Het merk Vans promoot de actiesportlevensstijl, jeugdcultuur en creatieve zelfexpressie door de steun van atleten, muzikanten en artiesten en door progressieve evenementen en platforms zoals de Vans Triple Crown of Surfing®, de Vans US Open of Surfing, Vans Pool Party, Vans Custom Culture, Vans Warped Tour®, en Vans ‘culturele hub en internationale muzieklocatie, het House of Vans.

Vans Topatleten:
Anthony Van Engelen, Geoff Rowley, Kyle Walker, Chima Ferguson, Gilbert Crockett, Tony Trujillo, Joel Tudor, Leila Hurst, Nathan Fletcher, Dane Gudauskas, Tanner Gudauskas, Patrick Gudauskas, Dakota Roche, Scotty Cranmer, Jeff Grosso, Elijah Berle, Matthias Dandois, Tony Alva, Daan Van Der Linden, Jason Dill, Lizzie Armanto, Curren Caples, Bruno Hoffman.

Masters Hoogtepunten 2016 | Bestelwagens Pool Party | VANS
https://www.youtube.com/user/VansShoes66.