Maltepe Market Tradesmen Will to Destroy the Gas Gas FactoryHandelaars in Maltepe Market willen de gasgasfabriek vernietigen Bask Yıldız, coöperatie-president van Maltepe: “Zolang deze fabriek hier blijft, wordt de klant bedreigd”, zowel onszelf als onze klanten worden bedreigd. ”
Winkeliers in Maltepe Market willen dat de Havagazı-fabriek wordt gesloopt
Basi Yıldız, coöperatief voorzitter van Maltepe: “Er komen geen klanten naar onze markt”
“Zolang deze fabriek hier blijft, worden zowel wij als onze klanten bedreigd.”
“We waren verheugd dat de teams van de Metropolitan Municipality dit gevaar zouden vernietigen door deze kankerverwekkende stoffenfabriek te slopen.”
“Metropolitan Municipality heeft alle nodige maatregelen genomen om deze plek te vernietigen”
“Als handelaars van Maltepe Market eisen we dat deze sloop zo snel mogelijk plaatsvindt”

ANKARA – Basri Yıldız, president van de coöperatie Maltepe zei dat ze de sloop van het oude tankstation eisten, waarvan de sloop werd stopgezet met de beslissing van de 7e administratieve rechtbank van Ankara, als handelaar van de Maltepe-markt.
De vernietiging van de Havagazı-fabriek in Maltepe, Ankara, die grote controverse veroorzaakte omdat het de volksgezondheid bedreigde, werd tegengehouden door de 7e administratieve rechtbank van Ankara. De winkeliers in Maltepe, die reageerden tegen de beslissing van de rechtbank, protesteerden tegen de stopzetting van de sloop en brachten een persbericht uit voor de Maltepe-markt.
Basri Yıldız, die namens de handelaars van Maltepe Market een openbare aankondiging deed, zei: “We hebben vernomen dat de sloop van de Havagazı-fabriek in Maltepe, waar de sloopwerkzaamheden zijn begonnen door de Metropolitan Municipality, is begonnen. ‘We waren verheugd dit gevaar te vernietigen door deze fabriek te vernietigen, die materie verspreidt’, zei hij.
“Er kwam geen klant op onze markt”
Basri Yıldız benadrukte dat ze willen dat de fabriek in Havagazı wordt gesloopt zodra de Maltepe-handelaars zijn gesloopt, en dat de Maltepe-handelaars het zwaarst werden getroffen door de discussies over de vraag of de fabriek in kwestie zou worden gesloopt. ‘Wij zijn de beroepen die hier het meest door worden beïnvloed’, zei Yıldız.
“Na het nieuws kwamen er geen klanten naar onze markt. We waren allemaal getroffen. Zolang deze fabriek hier is, worden zowel wij als onze klanten bedreigd. We hebben maar één verzoek; deze fabriek wordt afgebroken en het uitvoeringsbesluit dat de sloop van het gebouw stopt, wordt verwijderd. Deze discussies worden van de marktlieden verwijderd.” Omdat de Kamer van Artsen en de Kamer van Architecten hiervan op de hoogte waren, waarom er geen werk was om het hier vandaan te verwijderen. wij verzoeken deze sloop zo spoedig mogelijk uit te voeren. ” (SLCK- Nieuws

http://haberler.com/maltepe-pazari-esnaflari-havagazi-fabrikasi-nin-9328880-haberi/.