Longkanker – Symptomen en behandelingLongkanker is in Nederland de meest voorkomende vorm van kanker bij mannen. In deze animatie leggen we uit wat longkanker is en welke verschillende soorten typen er zijn. Ook gaan we in op de verschillende oorzaken van deze vorm van kanker en de rol van roken. We bespreken vervolgens welke klachten je kunt hebben als je een tumor hebt in je longen. Tot slot vertellen we op welke manier een arts de diagnose kan stellen en welke onderzoeken hier allemaal voor nodig zijn en welke behandelmogelijkheden er bestaan.

Gezondheidsplein maakt complexe medische informatie begrijpelijk. Met door artsen gecontroleerde animaties geven we uitleg over aandoeningen: wat is het, hoe ontstaat het en wat kun je er tegen doen. Ook laten we in specialisten aan het woord die antwoord geven op vragen over ziektes. Verder komen ook patiënten aan bod die laten zien hoe zij met hun ziekte omgaan. Abonneer je dus op ons videokanaal met wekelijks nieuwe uploads! Zo blijf je op de hoogte van alle gezondheidsontwikkelingen!

Gezondheidsplein YouTube Kanaal:
Abonneer je hier:

Ontvang nog meer gezondheidsinformatie hier:
Twitter:
Facebook:
Google +:

Leuk dat je keek! En vergeet niet onze video te liken en een reactie achter te laten. Vertel ons of je de video nuttig vond en laat een reactie achter.