Londen | Bestelwagens Warped Tour | VANSHet historische Alexandra Palace in Londen werd omgevormd tot een ziedende massa van door punk gevoede energie toen de VANS WARPED TOUR de stad binnenrolde. Het beste van punk en metal voor meer dan 15.000 fans gedurende 2 dagen – Vans Warped Tour UK is nu officieel een van de hoogtepunten van de festivalkalender!

De rauwe ATTILA zette de toon voor het weekend met een explosieve set die de MONSTER ENERGY MAIN STAGE opende, die de standaard zette voor de rest van de rekening. Gelukkig kwam elke band het podium op het hoogtepunt van hun spel toen RISE AGAINST’s gepolitiseerde volksliederen op beide avonden door de arena klonken, door PARKWAY DRIVE geïnspireerde mosh-pit chaos en wat duizenden crowd-surfers leek, HACKTIVIST leverde het geluid met een brute set op de JAGERMEISTER STAGE en ENTER SHIKARI’s opruiende kopprestatie werd geëvenaard door een oogverblindende lichtshow.

Met te veel hoogtepunten om op te noemen, bleek de set van NECK DEEP buitengewoon populair, net als CHIODOS, MEMPHIS MAY FIRE, WHILE SHEEPS en YELLOWCARD, terwijl CROSSFAITH en THE SKINTS lieten zien dat ze toekomstige hoofdattracties op het festival zouden kunnen zijn. Het was ook emotioneel om de terugkeer van SUBLIME WITH ROME te zien, die in 1995 de allereerste WARPED TOUR speelde en voor het eerst sinds het tragische verlies van Bradley Nowell terugkeerde naar het festival.

Lees meer op: vanswarpedtouruk.com/

Muziek: “Disa Ppearer” van Valient Thorr

ABONNEER: http://bit.ly/1aIFFTY

Maak verbinding met VANS: http://bit.ly/1uPubcu
Facebook: http://bit.ly/29CDdc4
Twitter: http://bit.ly/29AT0Gz
Instagram: http://bit.ly/29wXHB5
Snapchat: http://bit.ly/29tPZpI
Pinterest: http://bit.ly/29tf1Gs
Tumblr: http://bit.ly/1Rjvlt7
Vine: http://bit.ly/29HDMRB
Google+: http://bit.ly/29ASVTm

Over bestelwagens:
Vans®, een merk van VF Corporation (NYSE: VFC), is het originele merk voor actiesportschoenen, kleding en accessoires. Vans authentieke collecties worden wereldwijd verkocht in meer dan 75 landen via een netwerk van dochterondernemingen, distributeurs en internationale kantoren. Vans bezit en exploiteert ook meer dan 450 winkellocaties over de hele wereld. Het merk Vans promoot de actiesportlevensstijl, jeugdcultuur en creatieve zelfexpressie door de steun van atleten, muzikanten en artiesten en door progressieve evenementen en platforms zoals de Vans Triple Crown of Surfing®, de Vans US Open of Surfing, Vans Pool Party, Vans Custom Culture, Vans Warped Tour®, en Vans ‘culturele hub en internationale muzieklocatie, het House of Vans.

Vans Topatleten:
Anthony Van Engelen, Geoff Rowley, Kyle Walker, Chima Ferguson, Gilbert Crockett, Tony Trujillo, Joel Tudor, Leila Hurst, Nathan Fletcher, Dane Gudauskas, Tanner Gudauskas, Patrick Gudauskas, Dakota Roche, Scotty Cranmer, Jeff Grosso, Elijah Berle, Matthias Dandois, Tony Alva, Daan Van Der Linden, Jason Dill, Lizzie Armanto, Curren Caples, Bruno Hoffman.

Londen | Bestelwagens Warped Tour | VANS
https://www.youtube.com/user/VansShoes66.