LH hockerup – Ernstige sloopLH Hockerup is uw serieuze partner in sloop en renovatie.

LH Hockerup heeft jarenlang een brede ervaring opgebouwd in totale slooptaken. Onze getalenteerde medewerkers zijn specialisten in het veld en we doen onze grote eer om degradatie en demontage uit te voeren met veel aandacht voor het milieu, milieu en werkomgeving en niet in het minst veiligheid! We voeren het werk uit met een minimum aan geluids- en stofhinder en passen ons aan de belonende omgeving aan.

We houden de tijd en technologie bij en beschikken over de nieuwste apparatuur en een modern machinepark. We hebben daarom uitgebreide ervaring met alle soorten afbraak taken en we hebben een machine die bestaat uit machines en gespecialiseerde gereedschappen die ons bekwame personeel in staat stellen om elke taak 100% op te lossen volgens de behoeften en wensen van de klant.

LH Hockerup voert allerlei soorten interne sloop- en opruimtaken uit. Ook wordt de verwijdering van productieapparatuur uitgevoerd in fabrieksinstallaties en technische installaties.

LH Hockerup heeft ruime ervaring met het correct hanteren van milieugevaarlijke stoffen zoals asbest, lood, printplaten en schimmels.

Deze stoffen worden vaak gedetecteerd door de sloop en renovatie van de oudere gebouwenvoorraad en moeten door goed opgeleid personeel worden verwijderd onder passende werkomgevingsmaatregelen.

Het wordt aanbevolen om te gaan met milieugevaarlijke stoffen in verven, voegen, dakoppervlakken enz. voordat met een sloopopdracht wordt begonnen, aangezien de sanering een belangrijk onderdeel kan zijn in de bouwboekhouding.

Wij kunnen u helpen met scope registratie, uitvoeringsinstructies en natuurlijk sanering evenals verwijdering van milieuproblemen.

LH Hockerup is lid van de Deense Asbestvereniging en voert de werkzaamheden uit in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving en onder begeleiding van het controlesysteem van de vereniging.
Jarenlange ervaring en een groot aantal uiteenlopende sloop- en saneringstaken hebben ons tot specialisten in het veld gemaakt.
Bij LH Hockerup hebben we in heel Denemarken afbraakwerkzaamheden uitgevoerd. De taken varieerden van omvang en werden zowel publiekelijk als privé door het hele land uitgevoerd.

Wij bieden allerlei taken aan:
Sloop
verpletterend
Het kappen van staalconstructies en liften
Sanering van respectievelijk. PBC, asbest, lood, gechloreerde paraffines, schimmel en duivenzaad
PCB-screening
PCB voorseglning
Rijden met container en kraan / grijper
Graafmachine
Opgraving van machines en funderingen
Schuurzool omhoog
Dankzij ons uitgebreide machinepark en ons flexibele personeel kunnen we ons ook aanpassen aan alle arbeidsomstandigheden in het hele land. We hebben een breed assortiment en lossen alle taken op – van kleinere vrijstaande huizen tot grotere fabrieken.

Bij LH Hockerup hebben we een grote competentie in alle soorten sloop, sloop, sloop en snijden van ijzerconstructies. Onze competente medewerkers voeren dagelijks het knippen en schrapen uit, waaronder:
Machine- en industriële installaties
Kleinere productiefaciliteiten
Elektriciteitscentrales, verwarmingsinstallaties en ketelinstallaties
Tank
silo’s
stalen schoorstenen
Liften, loopbruggen, trappen en balkons
Windmolens
In ons werk richten we ons altijd op het milieu en duurzaamheid, daarom heeft recycling van de aangetaste materialen altijd een hoge prioriteit.

Neem nu contact met ons op en krijg de beste en meest professionele begeleiding als het gaat om alle vormen voor het snijden en schrapen van plant-, ijzer- en staalconstructies.

We hebben uitgebreide ervaring en uitgebreide competenties met verschillende soorten degradatie:

Totale sloop
Milieusanering, waaronder asbestsanering, sanitair sanering en PCB sanering
Interne ontbinding / rooien
Snijden en schrapen van staalconstructies, machines en industriële installaties
Ons duidelijke doel is dat 90% van de materialen wordt gerecycled en maximaal 5% wordt gedeponeerd bij goedgekeurde ontvangststations.
LH Hockerup heeft uitgebreide ervaring met milieusanering, waaronder PCB-sanering, asbestsanering en sanitair, en een staf van bekwame medewerkers die ons in staat stellen om het hele proces in een milieusaneringskwestie te behandelen.

Bij het uitvoeren van een milieusaneringsopdracht volgen we een methode die een hoge kwaliteit garandeert en typisch de volgende activiteiten bevat, uiteraard altijd aangepast aan de feiten van elke individuele sanering.

De video is hier te vinden:

De video is gemaakt van