Kraan zit los en spaanplaat is gaan uitzetten in keuken – HomekeurDe keuken is vaak het ‘hart’ van het huis. Dé plek waar goede gesprekken plaatsvinden. Deze moet dan natuurlijk wel in goede staat verkeren en veilig zijn. Inspecteur Chris van Homekeur inspecteert in deze video een keuken in Rotterdam.

Wat opvalt is dat de kraan van de wasbak wel erg los zit. Deze kan met de bout eronder gemakkelijk vastgezet worden. In het kastje is een boiler te vinden en de overloop hiervan is wat simpel vastgezet. Door een waterlekkage is het spaanplaat onderin de keuken gaan opzetten.

Wilt u een bouwkundige inspectie laten uitvoeren en bent u benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Bekijk dan onze andere video’s! Onze inspecteurs komen graag bij u langs en maken een uitgebreide rapportage! Deze heeft u de volgende werkdag al in uw mailbox.

Heeft u een woning gekocht en wilt u weten wat de technische en bouwkundige staat is van het keuken? Laat dan door Homekeur een onafhankelijk en betrouwbare bouwkundige keuring uitvoeren. Via onze site kunt u die eenvoudig aanvragen:

Volg ons ook online op: