Klapperende leidingen in badkamer tijdens inspectieDe badkamer is vaak de meest vochtigste ruimte van een woning. Hier moet dus voldoende ventilatie aanwezig zijn. Tijdens deze bouwkundige keuring van inspecteur Chris valt het hem op dat dit hier onvoldoende aanwezig is. Teveel vocht in de badkamer kan ook leiden tot schimmelvorming.

Tijdens het controleren van de kranen hoort Chris een leiding klapperen. Kennelijk is deze niet goed vastgemaakt met een beugel. Hiervan zal een opmerking gemaakt worden in de digitale rapportage voor de koper van dit huis.

Wilt u een bouwkundige inspectie laten uitvoeren en bent u benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Bekijk dan onze andere video’s! Onze inspecteurs komen graag bij u langs en maken een uitgebreide rapportage! Deze heeft u de volgende werkdag al in uw mailbox.

Heeft u een woning gekocht en wilt u weten wat de technische en bouwkundige staat is van het badkamer? Laat dan door Homekeur een onafhankelijk en betrouwbare bouwkundige keuring uitvoeren. Via onze site kunt u die eenvoudig aanvragen:

Volg ons ook online op: