Jonge pianist Yücel zegt voor Karaman dat ik stof heb meegebracht in Indiase handpiano Viool Duet Pir Sultan Abdal Erzincan regio Potpori Lyrics Songnotities Blog Spot Hind Hand Fabric Breng pianist Piano Duo spelen Stealing Solo Pir Sultan Abdal In LoveHeb je naar Yanık Erzincan Turks geluisterd met pianogeluiden? .
Jonge pianist Gunes stal voor ons district Burgemeester Güngören, burgemeester Şakir Yücel KARAMAN. We willen ook SEVİNÇ AKARSU, GÜLSÜM UZUN, İLYAS KUMBAROĞLU bedanken, die ons oprecht hebben behandeld tijdens ons bezoek aan de gemeente Güngören.
We houden van onze gemeente, burgemeester, personeel.
Met liefde en respect
Güneş Yakartepe schreef de noten “I Were Brought Indian Fabric” Piano Harmony, piano spelen en zingen.
Hij verlevendigde hem met zijn klassieke Kemence-deuntjes.
solisten; ECE YILDIRIM begeleidde haar vocaliste met haar stem.
Erzincan Turks Piano Series: 4
Liefde en respect …
Ik hoop dat je het leuk zult vinden als je naar de meest populaire liedjes met piano luistert, ik hoop dat je het leuk vindt ..
Ik wacht op uw waardevolle kritiek en opmerkingen.
We willen SEVİNÇ AKARSU, GÜLSÜM UZUN, İLYAS KUMBAROĞLU bedanken, die ons oprecht hebben behandeld tijdens ons bezoek aan de gemeente Güngören.
We houden van onze gemeente, burgemeester, personeel.
Met liefde en respect
Wie is ŞAKİR YÜCEL KARAMAN?
Ş.Yücel Karaman, İ.T.Ü., geboren in 1966 in Erzincan. Hij studeerde af aan de afdeling Werktuigbouwkunde. Hij werkte als senior manager bij particuliere organisaties, waaronder multinationals. Twee van de projecten die gedurende zijn hele zakelijke leven werden uitgevoerd, bleken door TÜBİTAK te worden ondersteund. Daarnaast werd een van deze projecten door TTGV de “Technology Award” waardig bevonden. Hij kreeg de gelegenheid om de gemeentelijke diensten te onderzoeken in verschillende Europese steden die hij bezocht. Hij werkte in het management van verschillende niet-gouvernementele organisaties. Naast trainingsprogramma’s zoals ISO 9000 kwaliteitsmanagement en persoonlijke ontwikkelingsprocesplanning en serviceontwerp, nam hij ook deel aan vele nationale en internationale evenementen zoals “Acoustic Congress” en “Quality Congress” met professionele papieren. Laatste in Transport A.Ş., Turkije “eerste en enige” was de directeur van deze afdeling om de lokale tram voertuig dat te ontwikkelen. Ak Parti nam ontslag als kandidaat voor de gemeente Güngören. Bij de algemene lokale verkiezingen van 28 maart 2009 werd hij verkozen tot gemeente Güngören met een stempercentage van meer dan 50 procent. Kahraman, die in 1972 naar Istanbul kwam, woont al 28 jaar in Güngören Gençosman Mahallesi. Ş.Yücel Karaman is getrouwd en heeft twee kinderen. (Wie is Şakir Yücel Karaman, kandidaat van de burgemeester van Ak Parti Güngören)

Ik heb Indiase stof bij de hand
Ik opende ik verkocht Bedestan ik zat
Wat heb je meegenomen
Ik kan je held (Trouble) Gonul niet nemen

U wilt Aluben-rieten
Je wilt eendenganzen in meren
You Want Me Mahbub Bride Girls
Ik kan je held (Trouble) Gonul niet nemen

Je Bleach in the Sky Like a Black Cloud
Je regent als waterige regen
Dat litteken is niet van jou
Ik kan je held (Trouble) Gonul niet nemen

Erzincan
Erzincan Het is een “midden-van-het-midden bergachtige provincie” waar allerlei soorten fruit worden verbouwd, er zijn door de geschiedenis heen vele grote oorlogen uitgevochten en in de afgelopen duizend jaar elf keer van de kaart gewist. Het werd omringd door Erzurum in het oosten, Tunceli in het zuiden, Bingöl in het zuidoosten, Elazig-Malatya in het zuidwesten, Sivas in het westen, Giresun in het noordwesten, Gümüşhane en Bayburt in het noorden. Het verkeerscodenummer is 24.
Erzincan heeft over het algemeen terrestrische klimaatkenmerken. Het heeft een milder klimaat dan enige andere provincie in Elazig, behalve Elazig en Malatya.

De economie van de provincie is gebaseerd op landbouw en veeteelt. De belangrijkste geteelde landbouwgewassen zijn tarwe, gerst, rogge, bonen, wikke, suikerbiet, ui en aardappel. De groente- en fruitteelt en de wijnbouw zijn geconcentreerd in de Erzincan-vlakte waar irrigatie kan worden uitgevoerd. Het vee is klein van formaat, schapen en haargeiten worden grootgebracht. Suiker-, vlees- en melkfabrieken in het centrum zorgden voor de ontwikkeling van de veeteelt. Vooral zuivelkaas van Erzincan heeft een reputatie opgebouwd. Daarnaast hebben pluimvee en bijenteelt een belangrijke plaats in de economie van de provincie.

Weinig van de rijke minerale hulpbronnen in verschillende districten van Erzincan worden geëxploiteerd. Er zijn ijzer in Ilic en Kemaliye, mangaan en chroom in Tercan, asbest in Ilic, magnesiet in Çayırlı en Refahiye, bruinkool in Kemaliye en Refahiye, en perlietafzettingen in Erzincan-Mollaköy. Daarnaast zijn er bronnen voor seizoensgebonden voorjaarsproductie, warmwaterbronnen en mineraalwaterbronnen in Ekşi Su en Bögert nabij de stad Erzincan.

Pir Sultan Abdal, volksdichter uit de 16e eeuw, bard. Zijn echte naam is Haydar. Het grootste deel van zijn leven bracht hij door in het dorp Banaz in het Çırçır-district van het Yıldızeli-district van Sivas. Het is een van de zeven grote bardes, die bij de mensen bekend staat als de zeven naties. Hij groeide op met de Turkse taal in de sekte-omgeving van de lodge met zijn alevitische tradities. Hij gebruikte helder en duidelijk Turks in zijn gedichten. Zijn belangrijkste onderwerpen zijn Sayings, Breaths, Love of Truth, Love of Ahl al-Bayt, Duazimam, Divine Love, Sufism.