Johnson & Johnson Share: asbest – dodelijke dosis voor investeerders?De aandelen van Johnson & Johnson hebben het slecht begrepen. Een rapport van Reuters deed de aandelen dalen. De beschuldiging: Johnson & Johnson heeft jarenlang babypoeder dat is verontreinigd met asbest, verkocht, bekend en stil gehouden.

#JNJshare

Ik las het rapport en dacht na over de bewering. In deze video laat ik zien hoe ik kansen en risico’s inschat en wat ik doe met mijn eigen portefeuille Johnson & Johnson-aandelen.

🎤Het rapport van Reuters:

🔍 De voorraadzoeker:

💎 Online broker + volledig lidmaatschap in de stock finder:

XXL Share Finder XXL:

📈 Analyses op AlleAktien.de:

▬ Over mij ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Ik ben de oprichter van Aktienfinder.Net – de equity screener, die is gebaseerd op winstgroei op lange termijn in plaats van misleidende indicatoren of vervangende indicatoren zoals de dividendgeschiedenis.

▬ Waarschuwing ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Handelen in effecten kan leiden tot verliezen en zelfs tot totaal verlies. Deze pagina vertegenwoordigt mijn eigen opvattingen. Deze opvattingen zijn mogelijk niet foutloos of geschikt voor elke belegger. Daarom moet u uw eigen overwegingen maken en ervoor zorgen dat u over voldoende kennis beschikt voordat u actief wordt op de beurs.