Iraniërs hadden plezier in ‘Van Sea’ – VANIraniërs hadden plezier in “Van Sea” – VAN – Iraanse toeristen die een boottocht bijwoonden in Van Lake – Edremit Districtsgouverneur en loco-burgemeester Atıf Çiçek’s toespraak – Toeristen slenteren in Van Lake per boot – Iraniërs hadden plezier in “Van Sea” – Mogelijkheid om het festival in Van voort te zetten Iraanse toeristen, die willens en wetens overvloedig winkelen, kwamen samen op het evenement georganiseerd door de gemeente Edremit – loco-burgemeester Edremit, Çiçek: – “We zullen onze gasten onze kansen blijven bieden om te profiteren van de Van Sea” VAN (AA) – Van vanwege de vakantie van Nevruz in hun land Iraniërs, die naar Turkije kwamen, hadden plezier tijdens het evenement georganiseerd door de gemeente Edremit. Gemeente Edremit organiseerde een gratis boottocht voor Iraanse toeristen, die het Van Shopping Festival met veel gelegenheid aangingen.
Iraniërs hadden plezier met het spelen van games met livemuziek voor en na de tour. Iraanse toeristen die de bezienswaardigheden van de stad bezochten waar hun families en alle tinten blauw en groen te zien zijn, vereeuwigden hen door ze op te nemen met hun mobiele telefoons en camera’s. Çiçek zei dat ze de stad willen voorstellen aan hun gasten en het potentieel willen laten zien.

Çiçek zei dat ze veel studies over toerisme hebben gedaan: “We wilden dat ze Van, Edremit en ‘Van Sea zouden zien. Dit is omdat we willen zien hoe leuk en leuk ze hier in de zomer willen zijn. We hebben een organisatie georganiseerd Er was nog geen openbaar strand in ons land. Helaas hadden we geen stranden die de noodzaak zijn van zee-, zand- en zonnetoerisme. Met de vorming van een veiligheidsomgeving hebben we onze toeristische voorzieningen onthuld en afgelopen zomer ons eerste openbare strand geopend. we hebben onze gasten. Dagelijks ongeveer 3-5000 onze gast, turistica gebruikten we deze stranden. Hopelijk zullen we ook de tweede van dit jaar en onze gasten van van Zee geopend zal blijven voortbouwen onze faciliteiten om te profiteren mooier. “de Iraniërs deelnemende boot tour van Turkije is een prachtig land dat Hij zei.
Sommige Iraniërs, gingen ze naar vele steden in Turkije, maar Van ‘s uiten van de mooiste plek, werd bedankt voor het evenement, georganiseerd door loco-burgemeester Bloemen Citation voor zichzelf.

http://beyazgazete.com/video/webtv/guncel-1/iranlilar-van-denizi-nde-eglendi-van-517886.html .