In 1 minuut ons huis verlaten! | VLOG #232 Paulien TilstraHebben jullie wel eens nagedacht over wat jullie zouden doen als jullie plotseling het huis moeten verlaten? Bijvoorbeeld als er brand uitbreekt, of tijdens een evacuatie.
Wat zouden jullie meenemen als jullie in een noodsituatie terecht zouden komen? Laat het even weten in de comments!

Voor informatie over de #1minutetoleave challenge (en meer) kijk op:

A B O N N E REN
+ Up to date blijven van mijn video’s? Abonneer je hier!

* Het stukje over #1minutetoleave is gemaakt in samenwerking met Het Rode Kruis.

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

U P L O A D S C H E M A
Elke dinsdag en zaterdag om 16:00 uur een video/vlog (dit kan van alles zijn!). Ook zal ik, wanneer dit kan, extra video’s uploaden. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Zet dan de meldingen aan op mijn kanaal! 🙂

S O C I A L M E D I A
+ INSTAGRAM:
+ SNAPCHAT: paulientilstra
+ FACEBOOK:
+ E-MAIL: info@paulientilstra.nl (zakelijk)

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

V I D E O T O O L S
+ Vlogcamera:
+ Professionele camera:
+ Lens:
+ Statief:
+ Ringlamp:
+ Microfoon:

D I S C L A I M E R
Zodra ik een product promoot op mijn YouTube kanaal of Instagram zet ik het er altijd bij als iets gesponsord is (bijv. “Deze video is gemaakt in samenwerking met …”). Mocht dit er niet bij staan is de kans groot dat ik de producten zelf heb gekocht. Als een product WEL gesponsord is, weet dan dat ik dit sponsor omdat het product ook daadwerkelijk bij mij past en ik er ook echt tevreden over ben. Ik blijf dus ook gewoon nog steeds mezelf en jullie kunnen er van uit gaan dat gesponsorde video’s oprecht zijn! Daarnaast kan het zijn dat ik soms linkjes gebruik in mijn videobeschrijving waarover ik een kleine commissie ontvang. .