House of Vans Presents: Curated By NIMMO | House of Vans | VANSIn november introduceerde Vans ‘Curated By’, een nieuwe evenementenserie die aanstormende muzikanten de kans geeft om een ​​volledige showcase te organiseren in House of Vans. Onze eerste curatoren waren het West London electro-duo NIMMO.
Na het maken van golven bij Sessions en vervolgens bij pop-ups in Berlijn en Bestival deze zomer, was NIMMO op 30 november terug in de tunnels voor een euforische, door vrouwen geleide muziek- en kunst-rager met DJ-sjamaan Kelly Lee Ownes, dromerige choreografie van Holly Blakey en live optredens van dream-pop duo Ider en punk parvenu Girli.

Kijk terug naar onze favoriete momenten van de avond en ga naar houseofvanslondon.com voor meer informatie over aankomende evenementen.

Muziek:
Het is gemakkelijker (Shura Remix) – Nimmo

ABONNEER: http://bit.ly/1aIFFTY

Gegevens House of Vans:
House of Vans is het culturele centrum voor Vans die fungeert als muzieklocatie, art house, skatepark, DIY-workshop en meer. Met twee vaste inrichtingen – het origineel geworteld in het hart van de wijk Greenpoint in New York en het tweede in de Old Vic Tunnels onder het Londense Waterloo Station – wil House of Vans iedereen inspireren en verbinden met iedereen die de ruimte binnenkomt. Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum organiseert Vans pop-up House of Vans-ervaringen over de hele wereld in steden in Azië, Canada, Europa en Mexico, allemaal om creatieve expressie mogelijk te maken. Gedurende 2017 introduceert Vans tijdelijke House of Vans-locaties en speciale programmering op vooraanstaande festivals in de Verenigde Staten, waarbij de creatieve gemeenschappen worden gestimuleerd in actiesporten, kunst, muziek en straatcultuur die het merk al 50 jaar ondersteunen.

Ontdek meer inhoud van House of Vans: http://bit.ly/1MH7pt4
Lees meer over House of Vans: http://bit.ly/2cuiSpL

Maak verbinding met VANS: http://bit.ly/1uPubcu
Facebook: http://bit.ly/29CDdc4
Twitter: http://bit.ly/29AT0Gz
Instagram: http://bit.ly/29wXHB5
Pinterest: http://bit.ly/29tf1Gs
Tumblr: http://bit.ly/1Rjvlt7

Over bestelwagens:
Vans®, een merk van VF Corporation (NYSE: VFC), is het originele merk voor actiesportschoenen, kleding en accessoires. Vans authentieke collecties worden wereldwijd verkocht in meer dan 75 landen via een netwerk van dochterondernemingen, distributeurs en internationale kantoren. Vans bezit en exploiteert ook meer dan 450 winkellocaties over de hele wereld. Het merk Vans promoot de actiesportlevensstijl, jeugdcultuur en creatieve zelfexpressie door de steun van atleten, muzikanten en artiesten en door progressieve evenementen en platforms zoals de Vans Triple Crown of Surfing®, de Vans US Open of Surfing, Vans Pool Party, Vans Custom Culture, Vans Warped Tour®, en Vans ‘culturele hub en internationale muzieklocatie, het House of Vans.

Vans Topatleten:
Anthony Van Engelen, Geoff Rowley, Kyle Walker, Chima Ferguson, Gilbert Crocket, Tony Trujillo, Joel Tudor, Leila Hurst, Nathan Fletcher, Dane Gudauskas, Tanner Gudauskas, Patrick Gudauskas, Dakota Roche, Scotty Cranmer

House of Vans Presents: Curated By NIMMO | House of Vans | VANS
https://www.youtube.com/user/VansShoes66.