House of Vans Presents: All In: Progress | House of Vans | BestelwagensIn augustus zet het IRL-kunstplatform van Bryony Stone alles in: transformeert de galerieruimte van House of Vans in een kunstenaarsresidentie, bouwt een gemeenschap van het meest veelbelovende jonge talent van Londen recht onder het drukste station van de stad en geeft een fysieke ruimte aan vier kunstenaars waardoor ze kan hun mening geven.

all in: vooruitgang brengt vier opkomende artiesten samen. Beeldend kunstenaar Alfie Kungu, modeontwerper Paolina Russ, schilder George Rouy en multidisciplinaire kunstenaar Wilson Oryema krijgen een site-specifieke, speciaal gebouwde studio in onze Tunnel 1-kunstgalerie. Elke maand genereert elke kunstenaar een nieuw geheel oeuvre op het gebied van beeldende kunst, beeldhouwkunst en mode, en drijft zijn praktijk in onverwachte nieuwe richtingen als reactie op de gemeenschap die naast hen werkt.

Ga naar http://www.houseofvanslondon.com voor meer details.

Muziek:
ト ワ ー ポ イ ン ト nee door Anonymous420
Spyrals door satellieten
Roll door Evan Schaeffer

ABONNEER: http://bit.ly/1aIFFTY

Gegevens House of Vans:
House of Vans is het culturele centrum voor Vans die fungeert als muzieklocatie, art house, skatepark, DIY-workshop en meer. Met twee vaste inrichtingen – het origineel geworteld in het hart van de wijk Greenpoint in New York en het tweede in de Old Vic Tunnels onder het Londense Waterloo Station – wil House of Vans iedereen inspireren en verbinden met iedereen die de ruimte binnenkomt. Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum organiseert Vans pop-up House of Vans-ervaringen over de hele wereld in steden in Azië, Canada, Europa en Mexico, allemaal om creatieve expressie mogelijk te maken. Gedurende 2017 introduceert Vans tijdelijke House of Vans-locaties en speciale programmering op vooraanstaande festivals in de Verenigde Staten, waarbij de creatieve gemeenschappen worden gestimuleerd in actiesporten, kunst, muziek en straatcultuur die het merk al 50 jaar ondersteunen.

Ontdek meer inhoud van House of Vans: http://bit.ly/1MH7pt4
Lees meer over House of Vans: http://bit.ly/2cuiSpL

Maak verbinding met VANS: http://bit.ly/1uPubcu
Facebook: http://bit.ly/29CDdc4
Twitter: http://bit.ly/29AT0Gz
Instagram: http://bit.ly/29wXHB5
Pinterest: http://bit.ly/29tf1Gs
Tumblr: http://bit.ly/1Rjvlt7

Over bestelwagens:
Vans®, een merk van VF Corporation (NYSE: VFC), is het originele merk voor actiesportschoenen, kleding en accessoires. Vans authentieke collecties worden wereldwijd verkocht in meer dan 75 landen via een netwerk van dochterondernemingen, distributeurs en internationale kantoren. Vans bezit en exploiteert ook meer dan 450 winkellocaties over de hele wereld. Het merk Vans promoot de actiesportlevensstijl, jeugdcultuur en creatieve zelfexpressie door de steun van atleten, muzikanten en artiesten en door progressieve evenementen en platforms zoals de Vans Triple Crown of Surfing®, de Vans US Open of Surfing, Vans Pool Party, Vans Custom Culture, Vans Warped Tour®, en Vans ‘culturele hub en internationale muzieklocatie, het House of Vans.

Vans Topatleten:
Anthony Van Engelen, Geoff Rowley, Kyle Walker, Chima Ferguson, Gilbert Crocket, Tony Trujillo, Joel Tudor, Leila Hurst, Nathan Fletcher, Dane Gudauskas, Tanner Gudauskas, Patrick Gudauskas, Dakota Roche, Scotty Cranmer

House of Vans Presents: All In Progress | House of Vans | Bestelwagens
https://www.youtube.com/user/VansShoes66.