Hoe overleef je een ONTVOERING?!Hoe overleef je een ONTVOERING?! Eerste aflevering van onze NEUWE: ‘Hoe overleef je’ SERIE! Hier in laten wij jou zien hoe jij een ontvoering overleeft!

– Word lid van de SEEKRZARMY en abonneer:

Instagram van onze acteur Redouan:

– VOLG ons op INSTAGRAM
@Seekrz :
@Defvin :
@TimTygran :

– Info:
Hoe overleef je een ONTVOERING?! Dit is een vraag waar jij misschien nog geen antwoord op weet. Vandaar dat wij deze nuttige informatie met jullie willen delen. Dit om te zorgen dat zo veel mogelijk mensen zichzelf in veiligheid kunnen brengen in bizarre situaties. Dit is het eerste deel van deze nieuwe serie. Hoe overleef ik in een bepaalde situatie. Wij hebben zelf research gedaan om zo te weten te komen wat de experts zeggen. Hierin hopen wij andere mensen ook wijzer te maken. In de video zie je een uitgebeelde situatie die gespeeld wordt, begeleid met uitleg. het beeld een scene tussen ontvoerder en een slachtoffer uit. Je kijkt naar Seekrz!

– Disclamer:
Wij zelf zijn geen experts in dit gebied, dus kunnen ook fouten maken. Wij zijn daarom ook niet verantwoordelijk voor enige gevolgen die zouden kunnen ontstaan tijdens het toepassen van onze ‘tips’ tijdens soortgelijke situaties o.d. .