Hoe lage niveaus van asbest in uw dagelijkse omgeving te voelen

 Hoe lage niveaus van asbest in uw dagelijkse omgeving te voelen

Mijn ontdekking kwam bij me door per ongeluk een asbest te verwijderen
materiaal in mijn huis. De resulterende staat van het hele huis
na dit ongeluk had ik een pijnlijke borst, een droge en ondraaglijke huid en ogen. Mijn vrouw klaagde over extreme dorst en mijn oudste zoon, 14 jaar, ontwikkelde ernstige astma. Deze
alles duurde vijf tot zes maanden. Gedurende deze tijd heb ik het geprobeerd
wanhopig om te bepalen of we in een onveilig niveau van asbest leefden. Het materiaal dat ik had verwijderd werd getest en gevonden
bevatten 20% crysitiel asbest. Luchtbemonstering bleek onbetrouwbaar omdat het gebied zo goed was geventileerd. Maar de meubels, tapijten, muren en alle andere persoonlijke bezittingen
waren bedekt de overblijfselen van de sloop. Iedereen wilde de ernst van de situatie bagatelliseren, maar voor mij was het
duidelijk geen gezond milieu.

Dus probeerde ik logisch af te leiden, met kennis van de fysische eigenschappen van asbest, toen ik de stof tegenkwam toen ik probeerde elk oppervlak en item in elke kamer van het huis schoon te maken.

Dat was vijftien jaar geleden. Gedurende die tijd, zoals ik heb geleerd
meer over waar we allemaal asbestmaterialen dagelijks tegenkomen. Ik heb mentale opmerkingen gemaakt over mijzelf en anderen & # 39; reacties
aan deze ontmoetingen. Veel situaties zijn ontstaan, variërend van
keelpijn en huidaandoeningen (acne en huid met basilicumcellen) tot astma, longontsteking en de dood. Ik heb geen klinische
bewijs van deze claims die ik heb gemaakt, behalve om te zeggen “als het eruit ziet, loopt en klinkt als een eend, is het waarschijnlijk een eend”. Vaak worden klinische proeven geverifieerd door dezelfde resultaten te produceren in daaropvolgende testen. Deductief redeneren kan ook worden geverifieerd
op dezelfde manier. Als dezelfde resultaten steeds opnieuw worden waargenomen na een lage blootstelling aan deze overblijfselen dan is dat
bewijs voor mij.

Zonder een boek te schrijven, zou ik niet de ruimte hebben om elke observatie te detailleren die ik in deze periode heb gedaan, maar ik kan u verzekeren dat geen contact met asbest zonder mogelijk nadelige gevolgen voor de gezondheid is.

Asbest is een zeer lichtgewicht kristalachtig materiaal met zeer statische elektrische eigenschappen. Het produceert vaak een statische
ontladen zoals wanneer u geschokt bent door de metalen schakelaarplaat of deurknop in hun huis aan te raken. Het laat vaak een bitter-zoute smaak in je mond achter. Het kan dagen achtereen in de lucht blijven. Het absorbeert vocht en produceert een zeer droge omgeving (wat de statische elektrische situatie alleen maar erger maakt.)

Het losse materiaal kan per ongeluk in contact komen met een aantal
bouwtypen en situaties.

Veel gebouwen gebouwd vóór 1977 hebben vinyl asbest vloertegel. Niemand kan hieromheen lopen als ze het gebouw binnenkomen. Dit is prima als de vloer goed wordt onderhouden. Kijk uit voor gebroken of versleten en nooit gewaxt tegel. Dit geldt voor elke
locatie in het gebouw, commercieel of residentieel. Kasten zijn
zeer zelden gewaxt. Items die daar zijn opgeslagen, verzamelen zich zeker
hoeveelheden van deze stof.

Telkens wanneer een ouder gebouw wordt gerenoveerd, bestaat de mogelijkheid
voor een aantal asbesthoudende materialen.
De aannemer doet altijd het juiste. In veel gevallen is het goedkoper om de boete te betalen als hij wordt betrapt. Dus hij scheurt het gewoon weg en gooit het in de container of sleept het zelf naar de container. Als gevolg hiervan zijn veel onlangs gerenoveerde winkels
hebben een bepaalde hoeveelheid van dit stof op de planken en nieuwe merchandise in de winkel.

Er zijn nog veel meer gevallen van contact waarvoor ik hier niet de tijd heb om te detailleren, maar in principe, met de kenmerken van het materiaal, kennis van waar u de stof kunt tegenkomen en vele uren observatie (I & # 39; al meer dan dertig jaar in de bouw), kunt u ook hetzelfde doen
deductieve conclusies die ik heb gemaakt.

In volgende artikelen ben ik van plan in detail in te gaan op de unieke fysieke eigenschappen van asbest en hoe dit de detectie in je haar en kleding bevordert. In toekomstige artikelen wil ik ook ingaan op de vele andere gezondheidseffecten die ik heb opgemerkt, zoals acne, die veel jonge volwassenen en een aantal mensen ten goede kan komen die doorgaan met dit teintprobleem in de volwassenheid.

Zie deze sites voor meer informatie over dit onderwerp:

www.livingwithasbestos.com [http://www.livingwithasbestos.com]

http://ezinearticles.com/?id=25139