Hoe asbestbeplatingstegels te vervangenGeloof het of niet, er zijn nog steeds honderdduizenden huizen in dit land (en waarschijnlijk nog veel meer) die nog steeds asbestbeplatingstegels hebben. En waarom niet? Ze zijn erg duurzaam als ze eenmaal zijn geïnstalleerd. Ze overleven waarschijnlijk jou en mij en onze kinderen. Dus in plaats van in paniek te raken, kunt u als volgt Asbest-gevelbeplatingstegels vervangen als u beschadigde tegels heeft die moeten worden vervangen.
De uitrusting voor het verwijderen van asbestbeplatingstegels omvat:

Eindmessen –
Roestvrijstalen zijspijkers –
Houten beitel –
Hamer –
GAF-vervangingstegel voor asbestbeplating –

Sommigen zullen veiligheidsproblemen hebben als het gaat om asbestbeplatingstegels (transitietegels). Veiligheid is echt net zo eenvoudig als het vervangen van deze doorgangstegels. Asbest is het gevaarlijkst wanneer het wordt verpletterd of gesneden, zoals bij een afgesneden mes of wanneer het wordt vermalen met een slijpmachine.

Voor tegels die zijn gebarsten of ontbreken, hoeft u ze alleen maar te vervangen door vervangende tegels om de veiligheid minimaal te houden. Je loopt waarschijnlijk meer gevaar door je duim met een hamer te slaan of een spijker terug te laten vliegen (wat ook een goede reden is om een ​​veiligheidsbril of -bril te dragen!)

Draag minimaal een veiligheidsbril. Als je je zorgen maakt over de vezels, zal het dragen van een N95-masker helpen.

Zorg ervoor dat u bij het vervangen van asbestbeplatingstegels niet op de nagels wringt. Asbestbeplatingstegels zijn erg bros en kunnen gemakkelijk barsten. Dus zorg ervoor dat zodra u uw eindsnijders over de spijkerkop haalt, u er recht uit trekt. Door druk uit te oefenen door de gevelbekleding zelf te gebruiken, kunnen ze barsten. Zodra je de spijkerkop hebt vastgegrepen door de eindsnijders, trek je hem recht naar buiten.

Als de nagel te moeilijk wordt om te verwijderen, knipt u gewoon de kop eraf en verwijdert u deze of rijdt u erin wanneer u de asbestbeplatingstegel verwijdert.

Meestal moet je de onderste spijkers in de asbesttegel verwijderen waar je aan werkt. Zorg er bij het hernoemen van de asbesttegel voor dat u het rustig aan doet. Als u de spijkerkop mist, kan de tegel barsten!

Bezoek mijn blog op voor meer informatie over dit en andere onderwerpen

Zorg ervoor dat je afstemt op de Blue Collar Entrepreneurs Podcast. Veel informatie over het starten en runnen van uw eigen klusjesman of huisinspectiebedrijf. Je kunt het hier vinden:

Klik op het kleine BELL-symbool hieronder, zodat je een melding krijgt telkens wanneer ik een video plaats.

Vergeet niet hieronder te ‘liken’ en ‘abonneren’. Zorg er ook voor dat je deze video aan je afspeellijst toevoegt!

Volg mij op Social Media!

Facebook op:
Twitter op:
Instagram op:

#transitetile #asbestostile #replaceasbestossiding