Hoe asbest te verwijderen. Eigenaar Builder Series. Aflevering 5.#asbestverwijdering #eigenbouwer #diyforknuckleheads
 Asbest verwijderen.G’day Knuckleheads en welkom bij aflevering 5 van mijn Owner Builder Series. Dit is het vervolg op de video van mijn vorige sloop- / asbestvideo. Voor het geval je het gemist hebt, hier is de link. Ik raad je aan om het eerst te bekijken voordat je deze aflevering bekijkt.

Ik word vandaag vergezeld door de erkende asbestaannemer Peter Green van Green Bros Asbestos Removal. Peter en zijn broer Rob hebben elk tien jaar ervaring in de branche. Een paar hele vriendelijke jongens die hun spullen kennen.

Voordat ik verder ga …

DIY voor Knuckleheads-website:
————-
ABONNEER je op DIY For Knuckleheads en mis nooit meer een video!

————-
Gereedschap l Gebruik:
————-
Postadres:

DIY voor Knuckleheads
P.O. Vak 152
Sawtell,
NSW, 2452
Australië.
————-
Bekijk de nieuwste Swag van onze nieuwe DIY For Knuckleheads kleding- en accessoirewinkel!

————
Bekijk ons ​​op Facebook;

————

AANDACHT!!
Mis ALLE andere goede dingen niet!
Klik op de onderstaande link voor de afspeellijst met alle NUTTIGE, INFORMATIE VERPAKTE video’s in My Owner Builder Series.

Hier zijn Peters contactgegevens:

Green Brothers asbestverwijdering:

Ph: Peter op 0448 19 8557

E-mail: greenbrothersasbestosremoval@gmail.com

Green Brothers Asbestos Removal is het enige lokale bedrijf in Coffs Harbour dat gespecialiseerd is in het verwijderen van asbestmateriaal. Met twee hooggekwalificeerde toezichthouders past Green Brothers Asbestos Removal de hoogste normen toe bij het verwijderen en verwijderen van asbest. Green Brothers neemt de rompslomp weg bij het verwijderen van asbest, hoe groot of klein de locatie schoon en asbestvrij blijft. Ze reizen door heel NSW.

In de aflevering van vandaag kijken we hoe we asbest kunnen verwijderen. Asbest is een bekende moordenaar en bij het verwijderen en verwijderen van het materiaal moet met alle voorzorgsmaatregelen rekening worden gehouden. De video van vandaag kijkt alleen naar het verwijderen van asbestplaten die u normaal gesproken in plaatvorm zou vinden en een muur zou bekleden.

Houd er rekening mee dat erkende asbestaannemers op dit gebied zijn opgeleid. Ze zijn zich bewust van de gevaren en zijn over de hele linie op de hoogte van alle verschillende soorten materiaal en de procedures die nodig zijn om het product te verwijderen en af ​​te voeren. Zij zijn het eerste aanspreekpunt als het gaat om de behandeling van asbest.

Hieronder staan ​​enkele uitstekende asbestwebsites die ik u ten zeerste aanbeveel om meer informatie over asbest te vinden.

Muziek geleverd door Jason Shaw op www.audionautix.com
Uitgebracht onder Creative Commons License 3.0.
Muziektitel: Banjo Short

Fijne dag en ik zie je snel weer. ☺
Proost,
Oom Knackers

Houd er rekening mee dat:

Alle video’s geproduceerd door het YouTube-kanaal van shaneconlan1 zijn uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.

Alle aangeboden inhoud is alleen bedoeld als algemene richtlijn. Omdat gereedschappen, producten, materialen, uitrusting, technieken, bouwvoorschriften en lokale voorschriften voortdurend veranderen, kunnen shaneconlan1 en Green Bros Asbestos Removal geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid aanvaarden voor de juistheid van de informatie die erin is vervat. Verder aanvaarden shaneconlan1 (Shane Conlan) en Green Bros Asbestos Removal geen enkele claim voor aansprakelijkheid met betrekking tot, maar niet beperkt tot, weglatingen, fouten, letsel, schade of de uitkomst van een project. Het is de verantwoordelijkheid van de kijker om ervoor te zorgen dat alle toepasselijke wetten, regels, codes en voorschriften voor een project worden nageleefd. De kijker moet altijd de juiste veiligheidsmaatregelen nemen en voorzichtig zijn bij het aannemen van een project. Als u vragen of twijfels heeft met betrekking tot het onderdeel van een project, neem dan contact op met een bevoegde professional.