HET MOORDEND GESCHENK! ( MOET JE KIJKEN!!! )S U B S C R I B E =

Open de beschrijving voor meer informatie!

5G is één van de vele nieuwe moordende geschenkjes van 2019 volgens vele wetenschappers.

Het is vergif …

In deze video geef ik je 5 manieren hoe jij jezelf kan beschermen tegen moordende Radio Frequentie geschenkjes.
1. weet dat DRAADLOZE WIFI verbindingen minder veilig zijn EN trager werken dan kabelverbindingen, dus kan je beslissen om WIFI simpelweg uit te schakelen, zeker in de nacht wanneer je wifi niet gebruikt want hierdoor kan het lichaam beter herstellen.
2. Je smartphone is niet je vriend, dus daar ga je DAN OOK niet mee slapen. Je gsm is één van de meest vervuilende toestellen voor het lichaam omdat we hem altijd bij hebben. Schakel je gsm voor je gaat slapen compleet uit en ONTWAAK met een wekker op batterijen.
3. Weet dat de meeste app’s constant updates of verbinding maken via bluetooth of wifi. dus wis de app’s die je nooit gebruikt want hoe minder app’s hoe minder straling
4. een vierde tip is dat de technologie van wifi feitelijk gebaseerd is op dezelfde technologie van een simpele microgolf. Hoe wordt het eten warm in een microgolf? Simpelweg door straling van frequenties. En dat is niet erg! Maar straling is geluid wat trilt, die trilling wordt afgevuurd op de cellen van onze voedingsstoffen. De cellen trillen , deze trilling creëert wrijving, wrijving creëert warmte en helaas vernietigd warmte elke energetische voedingsstof. Daarom is een gasfornuis en een simpele pan een betere oplossing om voedingsproducten warm te maken.
5. We kunnen moeilijk ontsnappen aan al deze stralingen want het lichaam absorbeert gigantisch veel straling doorheen de dag. Dus de laatste en meest belangrijk tip is dat wanneer we uiteindelijk beseffen dat vitaliteit belangrijker is dan comfort, dat we ons lichaam best dagelijks energetisch ontgiften en energetisch voeden zodat we terug krachtiger worden.

Wil je meer persoonlijke info of een workshop volgen laat het me weten en je zal merken dat het moderne leven niet zo gevaarlijk hoeft te zijn.

Ik ga mijzelf steeds beter beschermen, de vraag is … ga jij dat ook doen?

Youtube:

Instagram:
– &GoeroeRami
Facebook:

Snapchat:
ewaniels
Twitter:

Achtergrond muziek shoutout:
[Chill] Soul Catalyst – Solstice
OFTRT – Soon