HD Historische Stock Footage – VERHAAL VAN ASBESTMIJNEN EN MFG 1920sTrue HD Direct Film-overdrachten – Volledige ProRes HQ-downloads.

The Story of Asbestos 1921, Reel 1
Panorama van asbestmijn in Chrysotile, Arizona. Materialen voor de mijn moeten per vrachtwagen worden aangeleverd. Burros komt bergopwaarts, burros verlaat asbest mijntunnel na het ontvangen van lading. Burros draagt ​​zakken asbestvezel naar de opslagplaats. Afbeeldingen die de textuur en lengte van asbestvezels tonen zoals deze uit de mijn zijn gehaald. Scènes van de stad en de asbestmijn in Asbestos, Quebec, Canada in 1921.

Boorgaten boren met luchtcompressorboren in open asbestmijn, plaatsen van dynamiet, dynamietontploffing. Scènes van werklieden in Cobbing Room in de asbestmijn waar het vuur met de hand uit de rots wordt verwijderd om verschillende kwaliteiten te sorteren. Asbesterts laden met stoomschop na ontploffing, stoomaangedreven graafmachine gebruikt eind 1800 en begin 1900. Stoomaangedreven treinmotor die ertsauto’s trekt. Steenbreker in bedrijf, asbesterts wordt verwerkt. Asbestproducten worden gemaakt in Manville, New Jersey en Waukegan Ill, toont de fabriek van Johns Manville. Buitenaanzicht en lobbyweergave van Johns Manville “Asbestos Hotel” in de jaren 1920. Werknemers eten in de cafetaria. Scènes van de Johns-Manville-productiefabriek (fabriek) in Waukegan, Illinois in de jaren 1920, fabriekscentrale voor het genereren van elektriciteitscentrales, stookruimte voor elektriciteitscentrales, zicht op machinekamer in de fabriek in Waukegan, grote elektrische schakelkast. Machines voor de verwerking en fabricage van asbestgaren en -platen.

Bezoek onze website voor meer historische filmtitels.

Buyout Footage is een toonaangevende leverancier van publieke domein- en royalty-vrije stockbeelden voor filmmakers, omroepen, reclamebureaus, multimedia- en productiebedrijven wereldwijd. Historische beelden in True HD.