Guest Post: Houden tempo met het veranderende gezicht van veiligheidhttp://kpbj.com/technology_talk/blog/2013-03-05/guest_post_keeping_pace_with_the_changing_face_of_security

Guest Post: Houden tempo met het veranderende gezicht van veiligheid abney associates hong kong reviews

Met interne en externe bedreigingen groeien exponentieel, bescherming van de activa van uw informatie, operationele prestaties en reputatie zijn kritisch.

De wereld van informatie beveiliging heeft een stortvloed van bedreigingen vanuit malware misbruik van een Java-beveiligingslek bloot van meerdere miljoenen computers over de hele wereld voor staat gesponsord aanvallen, zoals de recente koppeling van de Chinese regering aan een onderneming schaal cyber spionage campagne verspreid over meerdere jaren in elke richting.

De ernst van de cyber risico’s die we lopen is diep. Zo veel is zodat President Obama onlangs ondertekend een executive order ter bescherming van de computernetwerken die ondersteuning bieden voor elementen van de kritieke infrastructuur van het land zoals banken, bedrijven de macht, en water faciliteiten van de waterbehandeling.

In een wereld waar aanvallen zijn gegroeid uiterst verfijnd, is het moeilijk te begrijpen volledig het toepassingsgebied, gevolgen en consequenties van een inbreuk op de beveiliging.

[Gerelateerde:http://wwwslideboomcom/presentations/707577/International-Internet-and-Technology-Warning-Abney-Associates[Gerelateerde:http://wwwslideboomcom/presentations/707577/International-Internet-and-Technology-Warning-Abney-Associates[Gerelateerde:http://wwwslideboomcom/presentations/707577/International-Internet-and-Technology-Warning-Abney-Associates[Gerelateerde:http://wwwslideboomcom/presentations/707577/International-Internet-and-Technology-Warning-Abney-Associates
http://abneyassociatesclausen.wordpress.com/ ].