Goedaardige leverbeschadigingen: minuut chirurgieklasse – MRIBekijk een minuut van onze goedaardige leverletsel (chirurgie) les met professor Rodrigo Edelmuth. Deze minuut is onderdeel van onze cursus medische kliniek R3 en de cursus Super Evidence, met een innovatieve methodologie gebaseerd op gedetailleerde klinische casussen en geavanceerde inhoud.

Wil je nog dieper ingaan op dit onderwerp? Maak dus kennis met de cursussen van Sanar Residência Médica in

Zie ook onze intensieve cursus, die boomt:

Je kunt ons volgen op social media:
Instagram –
Twitter –
Facebook –

———–

Wie is Rodrigo Edelmuth?

Arts is afgestudeerd aan de Universiteit van São Paulo. Algemeen chirurg en chirurg van het spijsverteringssysteem door FMUSP. Hij is momenteel een arts-assistent van de residentie algemene chirurgie in het ziekenhuis Israelita Albert Einstein en chirurg op afroep. Hij is ook een onderwijsinstructeur in de niet-gegradueerde medische cursus aan de Israëlische faculteit gezondheidswetenschappen Albert Einstein en een ATLS-instructeur.

———–

Wie is Sanar?

Sanar Medical Residency heeft de perfecte voorbereidingscursussen voor u die de medische residentie van uw dromen willen bereiken. We hebben de beste kosten-batenverhouding, didactiek en methodologie.

We brengen professoren samen die zijn opgeleid in de beste instellingen van het land en experts in hun respectieve vakgebieden. Ons team wordt ook gevormd door ontwerpers, diagrammers, videografen, ontwikkelaars, contentproducenten, … allemaal gericht op het delen van medisch onderwijs van hoge kwaliteit.

De missie van dit hele team is om je in staat te stellen de test te doorstaan, en geloof me: degenen die Sanar passeren, doen het veel beter dan toen ze binnenkwamen. Onze inzet is om van u een bewoner te maken.

Al onze docenten zijn experts in hun respectievelijke vakgebieden en opgeleid in de beste instellingen van het land. Maar dat maakt ze niet alleen ongelooflijk, maar ook de didactiek en inzet.

# TrustQueDá
# ComeQueDá