‘Gezginfest Van’ begint, verwacht door 50 duizend mensenAls eerste en enige muziekfestival voor jongeren in het Oosten heeft ‘GezginFest Van’ haar deuren geopend voor natuur- en kampliefhebbers en muziekliefhebbers.

‘GezginFest Van’, het eerste en grootste jeugdfestival van de regio, dat drie dagen duurt, waar 22 artiesten en groepen het podium zullen betreden, opende de deuren aan de oevers van Lake Van om 12.00 uur voor natuur- en kampeerliefhebbers en muziekliefhebbers. Afgezien van concerten, games, workshops, filmshows, recyclingworkshop, wateroorlog, bibliotheek, open microfoon, yoga, pilates, meditatie, ochtendsporten, robotshow, jongleerworkshop, vuurshow, bubbelfeest, pretpark, school van samba, gencer Er zijn ook activiteiten zoals oorlogs- en ritmeworkshop en jamsessiescène.

In het evenement, dat op een oppervlakte van 150 duizend vierkante meter wordt gehouden, op de eerste festivaldag, waar intensief aan werd deelgenomen, ervoeren natuurliefhebbers en muziekliefhebbers de drukte van het bereiken van het gebied en kamperen. nieuws

https://www.haberler.com/van-50-bin-kisi-beklenen-gezginfest-van-basladi-11214204-haberi/