GEPLAKT AAN HET STRAND | Hallo Mexico Ep. 29 // a van life series►► KLIK OM JE TE ABONNEREN + doe mee met onze levensavonturen in Mexico:

AFLEVERING 29 VAN ONZE VAN LIFE-SERIE “HELLO MEXICO”
►In samenwerking met Minimal Millennials
► …

Na 6 weken hebben we eindelijk het strand bereikt en BOY VOELT HET GOED !! We zijn meestal op zoek naar een geweldige plek om te stiekem kamperen en droomden dat we de nacht in Mexico direct aan het strand zouden kunnen slapen. POOF! Wens verleend. Deze kampeerplek had een uitzicht van een miljoen dollar zonder het prijskaartje … alleen addertje onder het gras … we hebben onze sprinterbus vastgelopen in het zand. Als dat eenmaal is opgelost, nemen we je mee tijdens het winkelen terwijl we op jacht gaan naar onze voorraadkast en koelkast met fruit, groenten en rijst.

Wie zijn we?

Wij zijn Eamon en Bec, een in Toronto gevestigd echtpaar dat fulltime in onze zelf omgebouwde Sprinter Van woont !! ABONNEER je op reislust, achter de schermen van hoe het echt is om in een busje te wonen, en video’s over het lekkere veganistische eten dat we maken + eten!

We uploaden DAGELIJKSE VIDEO’S met de Minimal Millennials voor de volgende maand.

Ons doel hier is om u te inspireren om uw eigen dromen na te jagen, hoe groot (of klein … kleine huizen dan ook?) Ze mogen zijn! We hopen een gemeenschap van gelijkgestemde, positieve individuen te creëren die zullen groeien en elkaar zullen liefhebben en ondersteunen tijdens hun eigen reizen.

Nieuw bij ons kanaal? Bekijk onze samenvattingsvideo van 2017 om verstrikt te raken:

Enkele van onze meest populaire video’s …

Bekijk Van Life Tour | Onze aangepaste DIY Sprinter Van Conversion:

Kijk hoe u een Sprinter Van in 30 dagen converteert:.