Er is goed nieuws uit IzsuIzmir Metropolitan Municipality bereidt zich voor om oude netwerken in Kiraz en de wijk Dikili-Çandarlı te vernieuwen.

İzmir Metropolitan Municipality İZSU General Directorate, dat infrastructuur heeft gemobiliseerd in de nieuwe districten die binnen zijn grenzen liggen, start de projectstudies om de drinkwaterlijnen in het Çandarlı-district Kiraz en Dikili te vernieuwen. İZSU, dat de drinkwaterleidingen vernieuwt die regelmatig uitvallen in 9 nieuwe wijken, werkt aan het vernieuwen van alle netwerken van begin tot eind.

Terwijl het project werkt aan de renovatiewerkzaamheden die in Dikili’s drinkwaterlijn van 317 km moeten worden uitgevoerd, heeft de laatste fase van İZSU besloten om de 400 km drinkwaterlijn van Çandarlı Mahallesi, die verbonden is met zowel Kiraz als Dikili, te vernieuwen. In het hele district Kiraz, Hisarköy, Ceritler, Arkacılar, Şemsiler en Kırköy worden in totaal 200 kilometer drinkwaterleidingen, 30 kilometer transmissielijnen en 170 kilometer netwerken vernieuwd. De projectwerkzaamheden die na de voltooiing van het aanbestedingsproces van start gaan, worden binnen 10 maanden afgerond. In Çandarlı worden in totaal 200 kilometer drinkwaterleidingen, waarvan 40 kilometer de transmissielijn en 160 kilometer van het net, vervangen door gezonde drukvaste leidingen. De projectwerkzaamheden voor het Çandarlı-centrum en de zomerregio starten de komende dagen en zullen over 10 maanden worden afgerond. Na de af te werken werkzaamheden zullen Dikili en Kiraz de asbest-drinkwaterleidingen, die oude lekken en wateroverlast veroorzaken, wegwerken en gezond en ononderbroken water krijgen. .