Dodelijk asbest | DW DocumentaireAsbest is een bekend carcinogeen. Desalniettemin blijven industrieën in India en andere ontwikkelingslanden werken met de dodelijke vezels.

Na de dood van zijn vader en vele anderen uit zijn dorp ging filmmaker Daniel Lambo op een gepassioneerde zoektocht naar de waarheid over de dodelijke asbestindustrie. Zijn zoektocht bracht hem naar de grootste asbestafvalstortplaats in India, waar hij een koelbloedige industrie ontdekt die nog steeds het leven van werknemers en consumenten over de hele wereld in gevaar brengt. De documentaire vertelt het aangrijpende verhaal van de strijd van individuen tegen een snelgroeiend bedrijf.

————————————————– ——————
DW Documentary geeft je kennis buiten de krantenkoppen. Bekijk eersteklas documentaires van Duitse omroepen en internationale productiebedrijven. Ontmoet intrigerende mensen, reis naar verre landen, kijk achter de complexiteit van het dagelijkse leven en bouw een dieper begrip van actuele zaken en wereldwijde gebeurtenissen op. Schrijf je in en verken de wereld om je heen met DW Documentary.

Abboneer op:
DW Documentaire:
DW Documental (Spaans):
DW Documentary وثائقية دي دبليو: (Arabisch):

Voor meer bezoek:

Instagram:

Facebook:

DW netiquette-beleid: