Direct printen van textiel* Ons machinepark is geëvolueerd met een gloednieuwe machine “Epson SURECOLOR SC-F2000 (5C)” die op maandag 30 oktober in onze werkplaats zal aankomen en waarmee we u eindelijk rechtstreeks kunnen afdrukken op licht als donker textiel .

– Dankzij deze technologie kunnen we uw ontwerpen / logo’s / afbeeldingen reproduceren zonder enige kleurlimiet. Bij het aanraken van de stof zal er geen plaat of overdikte zijn die andere markeertechnieken kunnen bieden, die op wit wordt weergegeven, identiek aan sublimatie.

– De resolutie van 1440 x 1440 DPI van de Epson Micro Piezo TFP-printkop en de UltraChrome DG-inktcartridges (met witte inkt) zorgt voor een briljante en natuurgetrouwe kleurweergave en een zeer goede weerstand na verloop van tijd . Maximaal afdrukformaat in 1 doorgang is 40×60 cm.

– Op donkere ondergronden zijn we verplicht om het textiel voor te behandelen om de kleuren te fixeren en vervolgens een witte onderlaag te bedrukken om de helderheid van de kleuren te garanderen.

– Er is slechts één voorwaarde voor direct digitaal printen: de drager moet ten minste 50% katoen bevatten om de inkt vast te houden. Als we deze regel uitsluiten, moet dit worden getest of, indien nodig, worden overgeschakeld op flocking, sublimatie of laser / inkjetoverdracht, onze andere technieken voor het markeren van textiel die altijd beschikbaar zijn. .