Detecteer vervuilende stoffen bij de aankoop van een huis (asbest, lood, schimmel, isolatie, radon, formaldehyde).Welke vervuilende stoffen moet u als koper of makelaar in een gezinswoning verwachten en hoe herkent u ze zelf? In dit interview vertellen de experts Stephanie Schäfer en Arnd Laskowki, Peine (over de meest voorkomende gevaarlijke stoffen en laten geschikte en betaalbare meetinstrumenten en beschermingsmiddelen zien. Uiteraard zoals altijd voorzien van vele praktijkvoorbeelden uit de praktijk van experts.
———————————————

0:52 Asbest (golfplaten panelen, nachtverwarmingen, bekleding in geprefabriceerde huizen)
3:22 lood (hoe herken je loden buizen, waar kun je het water laten meten)
5:25 formaldehyde (vaak te vinden in geprefabriceerde huizen en behandelde houten delen, meetinstrumenten worden getoond)
8:07 uur Houtconserveringsmiddel en oplosmiddel
9:22 minerale vezelpanelen (zien eruit als thermische isolatie. Ze zijn te vinden op zolders en rond verwarmingsbuizen, ademhalingsmaskers worden geïntroduceerd)
12:50 radon (een onzichtbaar en geurloos gas)
14:24 Dierenplagen (duiventikken, woelmuis, uitwerpselen van dieren) worden aangeboden
18:05 schimmel (waar is schimmel het meest voorkomend)
22:49 meetinstrumenten worden gepresenteerd
——————————————–
Mijn naam is Stephanie Schäfer. Ik ben publiekelijk benoemd en beëdigd door de IHK voor de taxatie van onroerend goed. Mijn kantoor bevindt zich in Rheinbach bij Bonn. Ik werk in het district Rhein-Sieg, in het district Euskirchen en in Bonn.
Als u geïnteresseerd bent in deskundige onderwerpen, bezoek dan mijn homepage op

Ik ben sociaal:
Mijn blog:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

Hartelijk dank voor het kijken! Ik kijk uit naar suggesties voor nieuwe onderwerpen. Gebruik de commentaarfunctie hieronder en misschien wordt jouw vraag binnenkort in een van mijn films behandeld.

#gutachterwissen #immobilienverstaendlich #immobiliengutachter

Muziek: Rotonde 6