Demolition Studies at Abdi İpekçi Sports Hall Stoped for ‘Investigation in the Field’De sloop werd stopgezet voor ‘onderzoek in het veld’ na klachten na beschuldigingen dat er geen asbestcontrole was uitgevoerd tijdens de sloop van de Abdi İpekçi Sports Hall in Zeytinburnu.

Op beschuldigingen dat asbestcontrole niet was uitgevoerd tijdens de sloop, dienden de ouders van een particuliere schoolstudent die in de buurt van de hal studeerde een klacht in bij de officieren van de gemeente Zeytinburnu met een klacht bij het parket door naar het Bakırköy-gerechtsgebouw te komen en te vragen dat de sloop werd stopgezet. Ouders hebben voor hetzelfde doel ook een aanvraag ingediend bij het directoraat voor onderzoek en ontwikkeling op het gebied van gezondheid en veiligheid op het werk (İŞGÜM).

Volgens de verkregen informatie is er een brief aan het district Gouvernement Zeytinburnu gestuurd door de arbeidsinspectie van het ministerie van Arbeid en Sociale Zekerheid, die naar aanleiding van de klacht heeft gehandeld, om het werk voor ‘onderzoek in het veld’ stop te zetten. nieuws

https://www.haberler.com/abdi-ipekci-spor-salonu-nda-yikim-calismalari-10607795-haberi/.