De sloop van AKM zal binnen een maand voltooid zijn – ISTANBUL– Interview met Beyoğlu burgemeester Demircan – Details van AKM uit de grond en vanuit de lucht De sloop van AKM zal binnen een maand worden voltooid – Beyoğlu burgemeester Demircan: – ” De sloopwerkzaamheden gaan door in AKM. wanneer de vernietiging volledig zal worden afgewerkt in de komende maanden “- “Just Beyoglu en Istanbul om een ​​operahuis model voor Turkije hier niet We zijn erg blij en kijken uit naar. “ISTANBUL (AA) – WIJSHEID FARUK Baser – Beyoğlu Burgemeester Ahmet Misbah Demircan In het kader van het Atatürk Cultural Center (AKM) -project zal de sloop van het oude gebouw volgende maand worden afgerond.Studies voor het nieuwe AKM-project, dat op 6 november 2017 werd geïntroduceerd in het Haliç Congress Center, met deelname van president Recep Tayyip Erdoğan en minister van Cultuur en Toerisme Numan Kurtümüş. Het sloopwerk, de eerste fase van het project, voorbereid door architect Murat Tabanlıoğlu, gaat snel door. Terwijl de bouwmachines aan de Taksim-zijde van de AKM aan de ene kant nog steeds worden afgebroken, wordt de opgraving aan de andere kant opgeheven. Beyoğlu burgemeester Ahmet Misbah Demircan zei tegen de AA-correspondent dat het erg blij was voor iedereen om het nieuwe AKM-project te starten.

Demircan zei dat het zeer wenselijk is dat het AKM-gebouw weer operationeel is voor Taksim en Beyoğlu.
Sloopwerkzaamheden worden zorgvuldig uitgevoerd. Omdat in dit gebouw de stof asbest voorkomt, rekening houdend met 180 punten, vindt sloop plaats met speciale ontmantelingsteams. ”
Demircan verklaarde dat de sloopwerkzaamheden op een oppervlakte van 40 duizend vierkante meter doorgaan en als volgt doorgaat: “De sloopwerkzaamheden gaan intensief door bij AKM. De sloop zal hier de komende maand volledig zijn. Hoewel het nieuwe gebouw er van buiten hetzelfde uitziet als het bestaande gebouw, zullen de volgende parkeerterreinen en nieuwe gebieden in gebruik worden genomen als een veel nuttiger, veel groter, veel functioneler cultureel centrum in vergelijking met dit gebouw. Alleen Beyoglu en Istanbul zal een model voor Turkije is niet een operahuis hier. We zijn heel blij en welkom. Beyoğlu is het centrum van cultuur en kunst. Het vlaggenschip van deze plek is het Atatürk Cultureel Centrum. We weten dat we in korte tijd resultaten zullen boeken. We kijken uit naar de voltooiing van het AKM-gebouw. ​​” – ” Er komt een baan om trots op te zijn. ” Demircan verklaarde dat de nieuwe AKM inhoudelijk zal uitbreiden: ” De technologie is vernieuwd, geschikt voor het maken van kunst, aantrekkelijk voor oor en ogen, met zijn formaat, Met zijn stem … We hebben het niet over een gewoon gebouw als het gaat om het operagebouw. Dit gebouw is gebouwd rekening houdend met al deze. De architect van het project is al expert op dit gebied. Er is een goede structuur waar we trots op kunnen zijn, zowel qua architectuur, cultuur, kunst als functies. Hierdoor zijn we zeker dat er goed werk geleverd zal worden. Dit zien we al aan de projecten. ”

http://beyazgazete.com/video/webtv/guncel-1/akm-nin-yikimi-bir-ay-icerisinde-tamamlanacak-istanbul-519799.html .