De resultaten waren schoon in Abdi İpekçi Sports Hall vernietigd zonder asbestcontroleBij het Abdi İpekçi Gymnasium, waarvan de sloop werd gestopt vanwege het gebrek aan asbestcontrole, kwamen de testresultaten toevallig.

Het sloopproces van de sporthal van Abdi İpekçi werd gestopt vanwege het ontbreken van ‘asbestcontrole’. Hoewel asbest niet werd gevonden als gevolg van de controles door de schoolouders in de plaats van het bedrijf, werd het beschouwd als een grote kans dat de resultaten ondanks nalatigheid schoon waren.

OUDERS TOEGEPAST OP İŞGÜM

Demolition beslissing van Turkije Basketball Federation Abdi Ipekçi Sport Hall in de studie werd gestopt door de Zeytinburnu Municipality. Op de aantijgingen van “geen asbestcontrole” tijdens de sloop, klaagden de ouders van een privéschoolstudent die in de buurt van de hal studeerde bij de officieren van de gemeente Zeytinburnu met een klacht bij het parket door naar het Bakırköy Gerechtsgebouw te komen en vroegen om de sloop te stoppen. Ouders hebben voor hetzelfde doel ook een aanvraag ingediend bij de directie van arbo-onderzoek en ontwikkeling (İŞGÜM). nieuws

https://www.haberler.com/abdi-ipekci-spor-salonunun-yikiminda-asbeste-10612972-haberi/.