De reden voor pijpuitbarstingen in Sivas BepaaldDe reden voor de pijpexplosies in Sivas is vastgesteld Sivas-burgemeester Sami Aydın zei dat de explosie die de boulevard in Sivas overspoelde de kwaliteitspijpen waren die in het verleden werden gebruikt.
De reden voor de pijpexplosies in Sivas is bepaald
Burgemeester Sivas Sami Aydın zei dat de explosie die de boulevard in Sivas overspoelde, te wijten was aan de slechte kwaliteit buizen die in het verleden werden gebruikt.

SİVAS – De burgemeester van Sivas, Sami Aydın, zei dat de pijpexplosie die de Muhsin Yazıcıoğlu Boulevard in Sivas vandaag overspoelde, werd veroorzaakt door niet-standaard pijpen die in het verleden werden gebruikt.
De leidingleiding van het drinkwater explodeerde ‘s ochtends in Sivas aan de Muhsin Yazıcıoğlu Boulevard. Het water onder druk dat uit de exploderende buis kwam, draaide volgens de boulevard. Met de vroege tussenkomst van de gemeentelijke teams werden de wateren getekend en werd begonnen met de vervanging van de uitgebarsten buis. Het water in vijf buurten met een dichte bevolking werd afgesloten. nieuws

http://haberler.com/sivas-ta-ki-boru-patLAMAinin-neeni-belli-oldu-10244042-haberi/.