De (af)levering van… B&H Projecten | Asbestsanering & zonnepanelen | afl. 6In de seriereeks “De (af)levering van…” nemen we je elke maand mee naar een van onze leveranciers. Wie zijn ze? Welke producten of diensten leveren ze? En hoe zorgen die producten of diensten er uiteindelijk voor dat jij een betere teelt krijgt?

Veel (oude) bedrijfspanden hebben een dak van asbest. Ook in de glastuinbouw is nog veel asbest te vinden op bedrijfsruimtes. De komende jaren zullen bedrijfseigenaren deze asbestdaken moeten laten vervangen, want vanaf 2024 zijn asbestdaken definitief verboden. Een van de opties hierbij is dakrenovatie waarbij het nieuwe dak wordt voorzien van zonnepanelen.

In deze aflevering spreken we met Ronald Barten van B&H Projecten. Dit bedrijf is gespecialiseerd in asbestsanering en renovatie van bedrijfspanden. In samenwerking met B&H Projecten levert Royal Brinkman het Energie A1+ Dak. Dit is een duurzaam dakconcept waarbij je de dakrenovatie van een asbesthoudend dak bekostigt uit de energiebesparing die gerealiseerd wordt met de geïnstalleerde zonnepanelen. In deze samenwerking zorgt B&H Projecten voor de bedrijfsrenovatie en Royal Brinkman voor de installatie van de zonnepanelen.

Onlangs leverden B&H Projecten en Royal Brinkman het Energie A1+ Dak bij Kwekerij Maron in Pijnacker. In deze aflevering nemen we hier een kijkje. Ook vertelt eigenaar Aron van der Burg waarom hij heeft gekozen voor het Energie A1+ Dak.

Wil je meer weten over het Energie A1+ Dak, of wil je graag een advies op maat? Klik dan hier:

Ben jij benieuwd naar de volgende afleveringen? Abonneer je dan op ons kanaal en ontvang een melding als er een nieuwe video online staat!