De 50-jarige droom van Mustafakemalpaşa komt uitVerklaring van de burgemeester

(BURSA) BURSA

– De aanbesteding voor het 216 kilometer lange nieuwe project voor een gezond drinkwaternetwerk, de 50-jarige droom van Mustafakemalpaşa en dat de inwoners van de wijk zal redden van asbestwaterleidingen. Burgemeester Mehmet Kanar van Mustafakemalpaşa maakte bekend dat 16 bedrijven hebben deelgenomen aan de aanbesteding.
President Mehmet Kanar zei dat ze het district Mustafakemalpaşa met de grootste investering in zijn geschiedenis hebben meegebracht, en zei dat het geluk dat hij voor alle kinderen ervoer onbeschrijfelijk was.

In Mustafakemalpaşa wordt het waternetwerk, waar asbestpijpen doorheen zijn gegaan, al 50 jaar gebruikt. President Kanar verklaarde dat hij het district vanaf de dag dat hij aantrad, zal redden van deze oude asbestpijpleidingen en begon het aanbestedingsproces voor de infrastructuurwerken die hij “het grootste project in de geschiedenis van het district” noemde. Aan de aanbesteding van vandaag hebben 16 verschillende bedrijven deelgenomen.
Na het beoordelingsproces werd gemeld dat de firma die de aanbesteding heeft ontvangen in juni de basis zal leggen.
Het is de bedoeling om de drinkwaterinfrastructuur van het Mustafakemalpaşa-district binnen 3 jaar te vernieuwen. Burgemeester Aktaş bedankend Kanoor verklaarde dat het district na voltooiing van het project gezond en ononderbroken drinkwater zal krijgen, en bedankte Kanar burgemeester Alinur Aktaş en BUSKİ namens de stadsbewoners voor het verkrijgen van het gigantische project van 216 kilometer voor Mustafakemalpaşa. Kanar zei dat vooral kinderen erg blij zijn met hun toekomst en zei: ‘Het was mijn grootste droom en mijn belofte voor een gezonde toekomst. Godzijdank eer en eer ik de realisatie van deze gigantische dienst in ons eerste jaar. ‘
(ON IHS)

http://beyazgazete.com/video/webtv/guncel-1/mustafakemalpasa-nin-50-yillik-hayali-gercek-oluyor-819865.html .