Dakgoot van woning in orde? Controle tijdens bouwkundige keuringDe dakgoot van een woning krijgt vaak niet alle aandacht van woningkoper. Toch kan deze voor veel overlast zorgen. Tijdens deze bouwkundige keuring komt inspecteur René erachter dat er veel vervuiling aanwezig is in de dakgoot. Dit kan zorgen voor een verstopping.

Terwijl wij de dakgoot inspecteren kijken we ook gelijk naar het dakbeschot. Hiervoor tillen we een paar dakpannen op en kijken naar de materialen die gebruikt zijn. In onze rapportage maken we een notitie van de bouwkundige staat.

Wilt u een bouwkundige inspectie laten uitvoeren en bent u benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Bekijk dan onze andere video’s! Onze inspecteurs komen graag bij u langs en maken een uitgebreide rapportage! Deze heeft u de volgende werkdag al in uw mailbox.

Heeft u een woning gekocht en wilt u weten wat de technische en bouwkundige staat is van de dakgoot? Laat dan door Homekeur een onafhankelijk en betrouwbare bouwkundige keuring uitvoeren. Via onze site kunt u die eenvoudig aanvragen:

Volg ons ook online op: