Dak inspectie appartement in Rotterdam – HomekeurHet dak van een woning moet in goede staat zijn. Een lekkage kan vervelende en dure gevolgen met zich meebrengen. Tijdens deze bouwkundige keuring inspecteert Chris het dak van een appartement in Rotterdam. Hij kijk of alle schoorstenen en het beton nog in goede conditie zijn.

Bij het kopen van een appartement is er vaak sprake van een VvE. Kosten voor het onderhoud van de gevel en het dak worden vanuit de VvE geregeld. Vraag altijd voor aankoop van de woning hoe de jaarrekening eruit ziet en of er een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) is.

Wilt u een bouwkundige inspectie laten uitvoeren voor uw nieuwe woning en bent u benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Bekijk dan onze andere video’s! Onze inspecteurs komen graag bij u langs en maken een uitgebreide rapportage! Deze heeft u de volgende werkdag al in uw mailbox.

Heeft u een woning gekocht en wilt u weten wat de technische en bouwkundige staat is van het dak? Laat dan door Homekeur een onafhankelijk en betrouwbare bouwkundige keuring uitvoeren. Via onze site kunt u die eenvoudig aanvragen:

Volg ons ook online op: