Controle van glas en kozijnen van woning – HomekeurHet glas in uw woning heeft een belangrijke werking. Het geeft comfort en is geluidswerend. Het kozijn waarin het glas zit moet regelmatig onderhouden worden. Onze inspecteur René bekijkt in deze video de staat van het glas en de kozijn bij een twee-onder-een-kap woning.

René ziet tijdens zijn keuring dat er een breuk of barst in het glas zit. Hierdoor is het glas ‘lek’ en kan vocht ertussen komen. Hiervan zal een notitie in het rapport worden gemaakt. Ook kijkt hij naar de isolatie van het kozijn. Deze blijkt in goede staat te zijn.

Wilt u een bouwkundige inspectie laten uitvoeren en bent u benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Bekijk dan onze andere video’s! Onze inspecteurs komen graag bij u langs en maken een uitgebreide rapportage! Deze heeft u de volgende werkdag al in uw mailbox.

Heeft u een woning gekocht en wilt u weten wat de technische en bouwkundige staat is van de kozijnen en het glas? Laat dan door Homekeur een onafhankelijk en betrouwbare bouwkundige keuring uitvoeren. Via onze site kunt u die eenvoudig aanvragen:

Volg ons ook online op: