Collector’s Edition Warner Home Video (NL)Warner Home Video maakte een selectie van 10 veelbesproken titels uit hun catalogus die zich stuk voor stuk onderscheiden in niveau en visuele uitwerking. Om hun intrinsieke kwaliteiten nog beter in de verf te zetten, werden ze voorzien van een spectaculair jasje met bovendien ook binnenin een uitwerking die de échte filmfan alleen maar nog meer in bekoring van de film kan brengen.

De genummerde collectie van 10 films laat zich herkennen aan haar horizontale formaat dat telkens plaats biedt aan 2 discs: één disc voor de film en een tweede met een overdaad aan bonusmateriaal. Om het geheel áf te maken, werd elke titel ook nog eens voorzien van een extra verzamelobject in de vorm van een boekje met bijkomende achtergrondinformatie of een collectie exclusieve fotokaarten.
De collectie wordt in beperkte oplage geproduceerd. Vanaf 22 april kunnen fans zich laten charmeren door hun eigen topfavorieten in een opvallende verschijning of meteen de volledige 10-delige reeks schoonheden in hun kast laten prijken.

De komende weken maak je bij CINEBEL kans om 1 van de 10 Collector’s Editions te winnen! Deze week geven we er alvast 5 weg, volgende week volgen de laatste vijf! We beginnen met V for Vendetta, Troy, Zodiac, I am Legend en Sweeney Todd. Klik hieronder op de filmtitel van je keuze, speel mee met de westrijd en wie weet staat deze exclusieve DVD binnenkort bij jou in de kast!