Burgemeester Kanar: “Mustafakemalpaşa wordt de stijgende waarde van onze Bursa”afbeelding van de vergadering
De toespraak studies
-röportaj op
-detail op

(BURSA) BURSA

– De jonge en hardwerkende president van de gemeente Mustafakemalpaşa, Mehmet Kanar, kwam samen met 131 buurtmannen: ‘Elk verzoek van u is de verwachting van onze burgers. Elke Mukhtar is een vice-president, elke burgemeester is de voorzitter. Ik accepteer alles wat je zegt om de natie te dienen. “Hij zei.
Tijdens de bijeenkomst in het Social Activity Centre van de gemeente Muradiye Sarnıç, met de vice-presidenten, unitmanagers en 131 wijkhoofden, werd besloten om 24/7 samen te werken om de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren. De voorstellen en verwachtingen van de mohtars werden ook gerapporteerd in de volgorde van prioriteit tijdens de bijeenkomst, waar de werken die in korte tijd zoals 10 maanden grote voldoening gaven in de wijk en de projecten die gepland waren om in korte tijd te worden uitgevoerd, werden geëvalueerd.
‘We hebben oplossingen geboden voor 50 jaar problemen’ Burgemeester Mehmet Kanar verklaarde dat ze belangrijke werken hebben voltooid voordat een jaar is verstreken en zei dat ze oplossingen hebben gebracht voor 50 jaar problemen en dat ze een belangrijk aandeel hebben in hun leidinggevenden.

Burgemeester Mehmet Kanar: “Als gemeente maken we op veel gebieden doorbraken op het gebied van infrastructuur, onderwijs, kunst, sport, cultuur en werkgelegenheid om onze wijk leefbaarder te maken, en we proberen u een service te bieden die boven uw verwachtingen uitkomt. Onze activiteiten tot op heden zullen steeds meer doorgaan. Het grootste bewijs hiervan is de drinkwatertender, die we op 2 april aanbesteden. Na juni drinken we geen water meer uit asbestleidingen. Wat we doen is de garantie van wat we zullen doen. ”
Onder vermelding van ‘De grote steun aan de behoeftige burger’ blijven de inspanningen voor behoeftigen in deze periode toenemen, met de mededeling dat zij de komende dagen het condoleancehuis voor de burgers zullen openen door te stellen dat het de komende dagen in gebruik zal worden genomen.
President Mehmet Kanar, die zei dat ik er trots op ben dat ik de belangrijkste projecten die ik in korte tijd, zoals 10 maanden, heb beloofd, zal realiseren, is de stijgende waarde van Mustafakemalpaşa Bursa. Wij zijn van mening dat met uw vertrouwen en steun Mustafakemalpaşa de stijgende waarde van Bursa zal zijn en we de levensstandaard in Mustafakemalpaşa naar een veel hoger niveau zullen brengen. ” Hij sprak in de vorm.
‘Dank en steun aan president Kanar van de hoofdmannen’ Burgemeester Mehmet Kanar en zijn team gaven aan dat ze in korte tijd belangrijke werken hebben ondertekend. zei hij.

http://beyazgazete.com/video/webtv/guncel-1/baskan-kanar-mustafakemalpasa-bursa-mizin-yukselen-degeri-olacak-808093.html .