Buitenkant woning inspecteren tijdens bouwkundige keuringBij een bouwkundige keuring starten we altijd met de inspectie van de buitenkant van de woning. We kijken naar het dak, de pannen, de gevel en het metselwerk. Vaak is hier al veel informatie uit te halen over de algehele staat van de woning. In deze video ziet u hoe onze inspecteur Chris een woning in Leiden inspecteert die gelegen is aan een drukke weg.

Bij de inspectie van de buitenkant van de woning schromen wij niet om de trap tegen het huis te zetten en de groten te gaan controleren. Chris ziet bij deze woning enkele scheuren in het metselwerk. Ook is het houten kozijn niet meer in de beste staat.

Wilt u een bouwkundige inspectie laten uitvoeren en bent u benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Bekijk dan onze andere video’s op dit kanaal! Onze inspecteurs komen graag bij u langs!

Heeft u een woning gekocht en wilt u weten wat de technische en bouwkundige staat is van de buitengevel? Laat dan door Homekeur een onafhankelijk en betrouwbare bouwkundige keuring uitvoeren. Via onze site kunt u die eenvoudig aanvragen:

Volg ons ook online op: