Bouwjaar CV-ketel lastig te achterhalen & scheur in slaapkamerHet achterhalen van het bouwjaar van de CV-ketel is soms erg eenvoudig, maar soms ook erg lastig. De leeftijd van de CV-ketel is belangrijk om te weten als toekomstige koper. Het vervangen van een CV-ketel kost al gauw 1500 euro en een oude CV-ketel verliest zijn rendement en is over het algemeen minder veilig.

In de slaapkamer op de bovenverdieping ziet Chris een behoorlijk scheur zitten in de muur. Dit appartement is gelegen op de 4e verdieping. Door het verzakken van de fundering kan deze scheur ontstaan zijn.

Wilt u een bouwkundige inspectie laten uitvoeren en bent u benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Bekijk dan onze andere video’s! Onze inspecteurs komen graag bij u langs en maken een uitgebreide rapportage! Deze heeft u de volgende werkdag al in uw mailbox.

Heeft u een woning gekocht en wilt u weten wat de technische en bouwkundige staat is van de CV-ketel? Laat dan door Homekeur een onafhankelijk en betrouwbare bouwkundige keuring uitvoeren. Via onze site kunt u die eenvoudig aanvragen:

Volg ons ook online op: