Bouwcenter Goedhart AfvalserviceZelf je afval sorteren en wegbrengen naar de lokale milieudienst is vanaf nu niet meer nodig. Bouwcenter Goedhart lost dit voor je op. Dat bespaart een hoop tijd en onnodige kilometers én wij zorgen ervoor dat het bouwafval voor minimaal 95% wordt gerecycled tot herbruikbare grondstoffen.

Veel bouwafval? Neem de Bouwcenter Goedhart Big Green Bag mee. Wij halen deze op, voeren het af en recyclen het bouwafval voor een all-inprijs vanaf € 69,- exclusief btw.

‘Samen zorgen voor een beter milieu en lagere kosten’, dat is het doel van de afvalservice van Bouwcenter Goedhart. Wel zijn er uiteraard een aantal voorwaarden. Zo mogen de Green Bags niet overdreven vol zijn en mogen alleen de Green Bags afgevoerd worden. Bouwcenter Goedhart neemt geen andere puinzakken of big bags in.

Met een Bouwcenter Goedhart Green Bag sla je snel en gemakkelijk afval op. Denk bijvoorbeeld aan metsel-, steen- en betonpuin, ijzer en metaal, tegelwerk en sanitair, hout- en plaatmateriaal, isolatiematerialen, gips (max. 5%), vloerbedekking, zand (max. 10%) en papier en karton. Natuurlijk zijn er ook materialen die je niet kunt afvoeren met een Bouwcenter Goedhart Green Bag. Asbest of asbestverdacht materiaal, gevaarlijk en chemisch materiaal, huishoudelijk afval én koelkasten of vriezers zijn niet toegestaan.

Wil jij goedkoop en snel van jouw bouwafval af? En er zeker van zijn dat 95% wordt gerecycled tot herbruikbare stoffen, hoe groot of klein je klus ook is? Dan is een Bouwcenter Goedhart Green Bag écht iets voor jou! Neem contact op met Bouwcenter Goedhart voor meer informatie.