Blue Flag Award voor Van Lake – VAN– Drone’s strand geeft Blauwe Vlag-onderscheiding aan Vanmeer – Burgemeester Tusba Özgökçe: – “Zeewateranalyse, tevredenheid van de gebruikers van het strand, scheiding van watersport- en zwemgebied, noodplan, milieubeheer en kansen voor gehandicapten Mollakasım Blauwe Vlag Public Beach kreeg de National Blue Flag Award “VAN (AA) – Lake Van Mollakasim Public Beach had het recht om de” Blue Flag “te ontvangen. Van ‘s de verklaring van de Tusba Gemeente, Foundation for Environmental Education (FEE) coördinatie van de stranden en jachthavens uitgevoerd om de vervuiling van de zee van afvalwater te voorkomen, ‘Nationale Blue Flag Award’ buiten naakt voor de eerste keer de zee van de kust in Turkije wordt gegeven een meer in Anatolië gezegd. Keynote burgemeester Fevzi Özgökçe verklaarde dat het aantal stranden en jachthavens dat de “Blauwe Vlag” mag ontvangen in het hele land 459 bereikte, en dat de Mollakasım-kustlijn van Van Lake deze onderscheiding waardig werd geacht.
“De Van Sea zal een van de plaatsen zijn die zowel door de mensen in de regio als door bezoekers uit alle buurlanden, vooral Iran, wordt bezocht.” Özgökçe met behulp van de zin, zei hij: “In ons land, Cultuur en Toerisme ministerie van Milieu en Verstedelijking Ministerie van Turkije Milieu Education Foundation (TÜRÇEV) Blauwe Vlag Programma uitgevoerd in samenwerking met, en de internationale Foundation for Environmental Education (FEE) is geïmplementeerd in 50 landen in de wereld in coördinatie Center. FEE, gevestigd in Kopenhagen, Denemarken, voert het Blauwe Vlag-programma zeer nauwkeurig uit.Het is niet eenvoudig om in aanmerking te komen voor de Blauwe Vlag Public Beach Award.Zeewateranalyse, tevredenheid van de strandgebruikers, scheiding van watersport- en zwemgebied, noodplan, milieu Mollakasım Blue Flag Public Beach ontving de National Blue Flag Award met zijn criteria, waaronder management en kansen voor gehandicapten.
Het overbrengen van “Mollakasım Public Beach is een milieuvriendelijk project, Özgökçe”, is ons grootste, eerste en enige openbare strand, dat gemakkelijk kan zwemmen aan de oever van de Van Zee met een hoogte van ongeveer 648 meter en 400 kilometer, is al een van de plaatsen waar burgers naar uitkijken. Het busje en de toeristen hadden geen geschikte plek om te zwemmen in de verlaten baaien waar ze naartoe gingen, en werden van alles beroofd. Nu zijn al onze problemen voorbij met dit Mollakasım openbare strand met blauwe vlag, gebouwd door de gemeente Tusba. ”

http://beyazgazete.com/video/webtv/yasam-11/van-golu-ne-mavi-bayrak-odulu-van-563682.html .