‘Blauwe vlag’-onderscheiding aan Van Lake – VAN“Blauwe vlag” onderscheiding aan Van Lake – VAN

– Van Lake “blauwe vlag” award – details van het Meer van Van – het invoeren van het meer van de burgers – Folk dansshow – Gouverneur en de toespraak van de Metropolitan gemeente vice-voorzitter Murat Zorluoğlu’s – Voormalig minister van Toerisme Abdulkadir Ates speech – Turkije Milieu Educatie Toespraak van de voorzitter van de Stichting Rıza Tevfik Epikmen – Het plaatsen van een plaquette – Het tekenen van de blauwe vlag naar het schip – Het toeren van de stranden “Blauwe vlag” -toekenning aan Van Lake – Gouverneur van Van en loco-burgemeester van de Metropolitan Municipality Murat Zorluoğlu: – “Vandaag zal ik een volgeling zijn van de blauwe vlag die hier is geplaatst. Ik ben oprecht van mening dat de blauwe vlag hier nog jaren zal blijven drijven en we zullen ook nieuwe blauwe vlaggen toevoegen.
De prijsuitreiking met de “blauwe vlag” werd gehouden op het strand in het district Mollakasım in het Van Tusba-district.
Tijdens de ceremonie zei de gouverneur en loco-burgemeester van de Metropolitan Municipality, Murat Zorluoğlu, dat ze getuige waren van een historische dag voor Van.

Zorluoğlu wensend dat het eerste strand met blauwe vlag van Van Lake gunstig zal zijn, zei Zorluoğlu: “Van is een echte toeristenstad. Om deze schoonheden te ervaren, hebben een miljoen 300 duizend mensen, 500 duizend buitenlanders en 800 duizend inwoners van de stad vorig jaar onze bestelwagen bezocht. deze cijfers zijn niet lager dan vorig jaar. Ik denk dat het aantal binnen- en buitenlandse bezoekers zal toenemen zolang de vrede van onze stad behouden blijft. ” zei hij.
Zorluoğlu verklaarde dat ze als overheid en gemeenten investeerden en vervolgde het volgende: “Toen we de Metropolitan Municipality eind 2016 overnamen, ging meer dan 70 procent van het budget naar personeel en andere lopende uitgaven. Helaas gaan de meeste van deze 30 procent investeringen, die slechts 30 procent van zijn budget kunnen besteden aan investeringen, Het was een gemeente die het ooit verdeelde met nauwkeurige beslissingen, niet met echte behoeften, maar met enkele andere behoeften. In de afgelopen anderhalf jaar is dit beeld omgedraaid. In 2017 ging 70 procent van het budget van de metropool naar investeringen, 30 procent naar personeel en andere lopende uitgaven. “Zorluoğlu benadrukkend dat ze tijdens hun missie belangrijke investeringen voor het toerisme hebben gedaan,” zei ik, ik zal de blauwe vlag volgen die hier vandaag is geplaatst. Ik geloof dat de blauwe vlag hier nog vele jaren zal blijven drijven. We zullen ook nieuwe blauwe vlaggen toevoegen. ” zei hij.
Voormalig minister van Toerisme Abdulkadir Ateş verklaarde dat ze het toeristisch seizoen van Van in 1992 hebben opgestart. “Sinds die dag zijn er veel evenementen ontwikkeld. Toen ik vandaag bij Van kwam, zag ik dat Van een serieus toeristisch potentieel heeft bereikt als gevolg van het werk van onze centrale overheid en lokale bestuurders. ” hij sprak.
Burgemeester Tusba Fevzi Özgökçe benadrukte ook dat alle gemeenten asfalt, park en schoonmaak doen, maar het is belangrijk om historische, culturele en natuurlijke rijkdommen te beschermen. Özgökçe legde uit dat ze een blauwe vlag voor het Vanmeer hadden aangevraagd en zei: ‘Toen we ons aanmeldden, moest de Metropolitan Municipality een aanvraag indienen. Maar helaas had de Metropolitan Municipality, die de terroristische organisaties steunde, niet zo’n probleem. Voor investeerders is ‘Van een stad van rust en broederschap’. We zeggen. ” kullandı.türki de Foundation for Environmental Education (TÜRÇEV) Voorzitter Riza Tevfik Epikmen, Vans’ betuigen aan zijn geluk te komen, ze zwaaide met de blauwe vlag van het oosten van Turkije, zei hij.
Epikmen zei: “Het Blauwe Vlag-programma is een internationaal programma. De regels en criteria worden internationaal bepaald en onze stichting is actief betrokken bij het proces dat deze criteria bepaalt. Deze blauwe vlaggen worden door ons geïnspecteerd. 549 van de 3.500 blauwe vlag op het noordelijk halfrond We zijn trots op dit. We zijn trots op dit. “Keyba Districtsgouverneur Meral Uçar, Gendarmerie Security Corps Commander Yavuz Özfidan, vertegenwoordigers van openbare instellingen en organisaties en maatschappelijke organisaties namen deel aan het programma.

http://beyazgazete.com/video/webtv/guncel-1/van-golu-ne-mavi-bayrak-odulu-van-564733.html .