Bestelbus ramt gevel van bedrijfspand in MeppelMEPPEL – Medewerkers van een bedrijf aan de Ketelskamp kregen vanmiddag de schrik van hun leven. Een bestelbus ramde de gevel van het bedrijfspand met een enorme ravage als gevolg. De bestuurder van de bestelbus kan zich van het ongeval niets herinneren en is voor controle naar het ziekenhuis overgebracht.

De koerier reed op de Eekhorstweg en is bij de splitsing met de Ketelskamp in plaats van links of rechts af te slaan rechtdoor tegen het pand gereden. Op zijn weg werd een lantaarnpaal en een reclamebord omver gereden. Één medewerker zag de bus aankomen en kon nog net zijn collega’s waarschuwen en konden zich in veiligheid brengen.

De brandweer is ter plaatse geweest omdat er sprake zou zijn van een gaslekkage. De Rendo heeft de gastoevoer naar dit gedeelte van het industrieterrein tijdelijk afgesloten tot het lek is gedicht. De verkeersongevallendienst heeft het bizarre ongeval in kaart gebracht waarna bergingsbedrijf Wolves de totaal vernielde bestelbus kon afvoeren.

** ** HW-Fotografie©2015