‘Beroepsonderwijs Van Model Workshop’ – VAN“Beroepsonderwijs Van Model Workshop” – VAN

: – Beroepsonderwijs Van Model Workshop – Deelnemers aan de bijeenkomst – Toespraak van vice-gouverneur Faruk Bülent Baygüven – Toespraak van provinciaal directeur van nationaal onderwijs Hasan Tevke “Beroepsonderwijs Van Model Workshop” VAN (AA) – Provinciaal directoraat van nationaal onderwijs in Van “Vocational Education Van Model Workshop”, georganiseerd in samenwerking met Anadolu Development Agency (DAKA), is begonnen.
Adjunct-gouverneur Faruk Bülent Baygüven zei tijdens de opening van de workshop in een hotel in de stad dat beroeps- en technisch onderwijs een van de belangrijke voorwaarden is om een ​​sterk land te zijn.

De jonge bevolking met een hoge landen als Turkije dat het belangrijk is om een ​​beroepsopleiding in het benadrukken van Baygüv tijdje, zei: “Wat we nemen onderwijs Laten we het leven voor de productie van de meest belangrijke stap is om mensen te brengen in het huis van brood Misschien is dit de belangrijkste examen van de mensen in het leven Iedereen zal hun eigen zaken te bemoeien Ieder zijn eigen bedrijf… We gaan iemand anders bekritiseren, maar we zullen eerst kijken hoe nauwkeurig we zijn. verklaarde dat er werkgelegenheid zou moeten zijn.
Tevke zei dat beroepsonderwijs een bodemloze bron is en zei: “We hebben nooit de kans om te zeggen dat we het met alles hebben gedaan, het is voorbij, het is gebeurd. Omdat beroepsonderwijs een gebied is dat constant leeft en altijd verandert met de wereld. In die zin besteedt het veel aandacht aan de workshop, dank je. ” zei hij.
Mehmet Emin Çakay, hoofd van de DAKA Program Management Unit, verklaarde ook dat de driedaagse workshop zal worden omgezet in een gekwalificeerd rapport.
Met de nadruk op het feit dat deze studie een belangrijke gebeurtenis zal zijn die zal bijdragen aan de toekomstige plannen die ze in de regio zullen indienen, zei Çakay: “Alle onderwijsinstanties die zijn aangesloten bij het ministerie van Industrie en Handel, met de slogan ‘mijn beroep om te komen’ in overeenstemming met de visie van 2023, zijn een belangrijk hulpmiddel bij beroepsonderwijsstudies, ontwikkelingen en activiteiten op dit gebied. Als DAKA hebben we onderzoeken uitgevoerd die kunnen bijdragen aan het beroepsonderwijs en het werkgelegenheidsbeleid in 4 jaar, om het beroepsonderwijs beter te kwalificeren en in een concretere tijd. ” hij sprak.
Na de toespraken ging de workshop verder met de oprichting van “Field / Branch”, “Thematic School”, “Private Sector Cooperation”, “Skill Training / Internship” -desks. De workshop duurt 3 dagen in Van, waar wordt besloten om alle velden en vestigingen van scholen voor beroepsonderwijs te reorganiseren in overeenstemming met de eisen vanuit de sectoren, omgevingsomstandigheden, de gebieden of branches te sluiten die niet nodig zijn, de benodigde velden en branches te openen en de quota vast te stellen volgens de voorwaarden.

http://beyazgazete.com/video/webtv/guncel-1/mesleki-egitim-van-modeli-calistayi-van-779518.html .