behandeling_-_wallen_verbeteren_met_carboxytherapie_1280x720http://www.dokterfrodo.nl
kliniek Dokter Frodo Gaymans

Een injectie in je huid met kooldioxide, het gas dat champagne bubbels geeft.

Kooldioxide is een onzichtbaar, geurloos gas. Het zit in de lucht die we inademen en het is van nature aanwezig in het menselijk lichaam.

De nieuwste toepassing ervan is een injectie in de huid om deze jonger te maken. Carboxytherapie helpt donkere cirkels rond de ogen verhelpen, de huid helderder maken, de huid strakker maken en vet verminderen Na injectie onder de huid maken rode bloedcellen zuurstof in de weefsels vrij, waardoor het gebied zich sneller hernieuwt. De cellen functioneren beter en de elastine- en collageenproductie in de opperhuid en lederhuid wordt gestimuleerd.

Direct na de behandeling is de huid licht rood en gezwollen. Na een klein uurtje is dit weer verdwenen. Het resultaat is erg natuurlijk en er blijven geen sporen achter.
Een serie van drie tot zes carboxytherapie behandelingen is vaak genoeg om wallen en donkere kringen te behandelen of de huid van bijvoorbeeld de nek wat te verstrakken. Bij hardnekkige ’problemen’ adviseren wij om meerdere behandelingen te ondergaan.

Voor de behandeling van Striae en Cellulite adviseren wij om ten minste 4 behandelingen te ondergaan

– Dokter Frodo Gaymans | cosmetisch kliniek in Amsterdam –

http://www.dokterfrodo.nl
020 4211559 .