Atlas 250MH voor Container Service Maasdriel B.V.Container Service Maasdriel B.V. uit Velddriel heeft onlangs via Hans van Driel B.V. uit Tiel een Atlas 250MH mobiele overslagmachine in ontvangst genomen.

De ca. 25 ton wegende 250MH mobiele overslagmachine is voorzien van de nieuwste generatie Tier 4 Final motor met Ad Blue. Deze schonere en stillere motor, is goed voor een nog hogere productiecapaciteit dan zijn voorganger en 10% zuiniger. De Atlas 250MH heeft een vermogen van 175 pk en een bereik van circa twaalf meter. Verder kenmerkt de Atlas 250MH zich door de uitstekende prestaties. De liftcabine geeft de machinist uitstekend zicht op de werkzaamheden.

Container Service Maasdriel B.V.
CSM BV uit Velddriel verhuurt containers voor onder andere bouw- en sloopafval, schoon puin, bedrijfsafval, houtafval, snoeiafval, glas afval, grof vuil, asbest, ijzer, papier en karton. Naast het leveren van containers en afvalverwerking kunt u bij CSM terecht voor sloopwerkzaamheden, archiefvernietiging, asbestsanering, transport en verhuur van onder andere vrachtwagens en kranen. Tevens levert CSM bouwstoffen als menggranulaat 0/31,5, betongranulaat 0/31,5, zand en grond. Kijk op www.csm-bv.com voor meer informatie.