Asbestverwijderingwerkzaamheden Station Stadhuis!!Hallo en leuk dat je kijkt naar een gloednieuwe video van NVB1
vandaag bespreken wij: Er is asbest geconstateerd, daarom werden er asbestverwijderingswerkzaamheden uitgevoerd op dit station. Wel heeft het gevolgen voor de reizigers: De metro kon een gedurende aantal weken niet gebruik maken van dit metrostation, later kon dit weer wel, maar er mocht niet gehalteerd worden. vanaf 26-11-2018 mogen de reizigers zowel IN als UIT stappen. bekijk het nieuws op

ben je klaar met het kijken van mijn video??
dan kan je nu mij volgen op de volgende social media kanalen:
Twitter:
Facebook:
Instagram:
Spotify playlist:
en als je toch bezig bent met het aanklikken van deze linken..
abonneer dan meteen even. wil je ook even op de ”like” knop drukken??

wil je zaken met mij doen, of wil je dat ik een video maak maar in samenwerking met jou, dan moet je mij even een mailtje sturen naar:
nicolavanbemmel@outlook.com WAARSCHUWING: ik reageer alleen op zakelijke emails, mailtjes van fan en of kijkers reageer ik niet..

Loacatie:
Metrorit: